Skjutbara pooltak

Folkpools pooltak är ett poolskydd utöver det vanliga. Tänk dig ett poolöverdrag som du kan bada under, nästan som en inomhuspool, men till bråkdelen av priset för tillbyggnad. Pooltaket består av ett antal sektioner som är skjutbara och löper i skenor. Du väljer själv om du vill bada under pooltaket eller under bar himmel. När det är kallare ute badar du i ditt eget poolhus och vid vackert väder skjuter du undan taket och badar under bar himmel.

Flera fördelar med pooltak

• Energibesparande
• Förlänger poolsäsongen
• Säkert för barn
• Hindrar löv och skräp effektivt

Folkpools nya pooltak kommer från en av Europas största tillverkare. Stomme och skenor är tillverkade i en tålig aluminiumlegering (AIMgSi) som är eloxerad för bästa ytskydd. Det transparenta taket är tillverkat i polykarbonat och behandlat med "NO DROP". Polykarbonat är en mycket tålig plast som även har bra isolerande egenskaper (K=3,3kW/m2).

Pooltak är mycket energisparande, dels genom att solvärmen släpps igenom det transparenta taket och tillför värme och dessutom isolerar det även mot värmeförluster under kalla nätter tack vare luftspalt i takskivorna. Den genomtänkta konstruktionen gör pooltaket lätt att montera både på nya och befintliga pooler. Det gäller bara att ha en bra yta att montera skenorna på. Pooltak Suberb monteras på några timmar.

Allriskförsäkring 1 år ingår vid köp av Folkpools pooltak

Kostnadsfri allriskförsäkring ingår första året vid köp av ett pooltak från Folkpool.

pooltak helsingborg malmö göteborg uppsala stockholm
Visa som: