Folkpool
Dags för pool

Egen pool och spabad hemma!

-Sveriges största pool och spa leverantör

Välkommen till Folkpool, grundat 1968 och Sveriges största leverantör av pool och spabad. Hos våra auktoriserade återförsäljare hittar du ett stort urval av spabad, bubbelpool, pool-tillbehör och poolkemikalier.

Köpa pool

Folkpool säljer flera olika modeller av swimmingpool - ovanmarkpooler, markpooler, formpool som är en pool med friform. Vi säljer våra pooler genom ett rikstäckande nät av utbildade pool-återförsäljare genom vilka vi erbjuder en personlig service. Din trygghet i ett lyckat köp!

Pool- och spabutiker

Runt om i landet finns Folkpools återförsäljare med poolbutiker fyllda med tillbehör, badleksaker och poolkemi. De flesta butikerna har också en egen utställning där de visar ett eller flera spabad.

Tips för att köpa och bygga pool

När det sen gäller att köpa och bygga pool så begär ett kostnadsfritt hembesök som stöd för en offert sen kan du välja mellan att bygga den själv eller att lämna ifrån dig hela eller delar av bygget till en erfaren poolmontör.

 

Återförsäljare

Vi kan med gott samvete kalla oss Sveriges största pool- och spabutiks kedja med 30 butiker och 24 000 sålda pooler och spabad sedan 45 år. Folkpools affärsidé är att sälja våra pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade, kunniga återförsäljare.

Folkpool Piteå

Noliagatan 9B
941 31 Piteå

Telefon

0911-150 60

Öppettider

Vardagar: 10 - 17
Lördagar: 11 - 14
(15 Maj - 30 Juli)

Klordepåer

Mer badglädje på badbutiken.se!

Känner du till att du kan köpa dina pooltillbehör enkelt och bekvämt direkt från solstolen?
badbutiken.se hittar du allt från träningsredskap till automatiska pooldammsugare.

Folkpools Badbutiken.se i iPad