Serenade

Serenade är ett bad som passar både ute och inne. Med sina kompakta mått ryms den där utrymmet är begränsat och går in genom en normal dörr om du önskar placera den inomhus. Serenade har plats för tre och erbjuder ett skönt liggsäte. Den ger välgörande massage för fötter, rygg och nacke tack vare justerbara jets, NeckFlex och Tactile Therapy.

Skal

UltraLife™ Alpine
Moonstone
Smoked Marble
Gray Marble

Panel

Envirotect™ Tan
Envirotect™ Brown
Envirotect™ Gray
Terracina Driftwood Gray
Terracina Vintage
Terracina Summer Pine
Midnight Maple

Specifikationer och tillval

Artikelnummer 823530
Bredd 167 cm
Längd 211 cm
Höjd 76 cm
Volym 720 liter
Nettovikt 210 kg
Bruttovikt 930 kg
Antal pers 3 st
Munstycken 18 st
Jetpumpar 1st 2 hk Pump med 2 hastigheter
System ClearZone PRO 24h , 7 kvm filteryta, 2 kW värmare, Digital kontroll.
Elanslutning Elanslutning
Fabriksmonterade tillval Bluetooth stereo med subwoofer och Crystal FX LED belysning
Belysning LED-belysning
Övrigt Låsbart termolock, 10cm tjockt ingår.
Pris 93 300 kr

Dimension One - @Home serien

Allt som behövs för att kunna njuta av utomhusbad året runt.

Modellerna utmärks av en tilltalande tidlös design. De är fullt isolerade spabad i hög kvalité med flera olika jetmunstycken för välgörande massage. LED-belysning ingår till alla modeller från @Home Hot Tubs.

Nackkudde med jet-terapi

Med sin justerbara nackkude med kraftiga jet-strålar kan du uppleva en välgörande massage för både nacke och axlar. Kudden är enkel att justera i höjd för att passa alla badgäster.

Massage under vattnet

Liggsäte

Med masserande jet-strålar kan du uppleva avkoppling från huvud till tå som sköljer bort spänningar i musklerna. Med sin smarta utformning flyter du inte upp i vattnet, utan hålls på plats nära strålarna. 

Fötternas bästa vän

Fotmassage

Med kraftiga jetmunstycken kan du alltid få en välgörande fotmassage. De strategiskt placerade punkterna på ytan av fotutrymmet bidrar med en stimulerande, akupunktur-liknande effekt för fötterna.

Beställ våra spabadskataloger

Beställ Sveriges första tillbehörskatalog för spabad. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, som kan vara till nytta och nöje, för dig som har spabad. Nytt för i år är även våra spabadsbroschyrer, sorterade efter varumärke, för att du enklare ska hitta just den modell som du är ute efter. 

Beställ spabadskataloger

Följ oss på Instagram @folkpool 

På instagram delar vi med oss utav våra bästa inspirationsbilder och nyheter. Följ oss och tagga dina egna bilder med #folkpool

Du hittar vår instagram här