Triad II

Fullmatad med funktioner trots kompakta mått. Ett liggsäte med Neckflex™ för skön massage på nacke och skuldror, två massagesäten.

Skal

UltraLife™ Alpine
Opal
Granitex™ Sand
Moonstone

Panel

Envirotect™ Tan
Envirotect™ Brown
Envirotect™ Gray
Terracina Cherry
Terracina Vintage
Terracina Summer Pine

Specifikationer och tillval

Artikelnummer 805000
Bredd 170 cm
Längd 213 cm
Höjd 77 cm
Volym 757 liter
Nettovikt 291 kg
Bruttovikt 1048 kg
Antal pers 3 st
Munstycken Totalt 25 st i 5 olika varianter
Jetpumpar 1 st kraftig 2 hk pump
System Ultrapure™ komplett vattenbehandlingssystem, 2-stegs ozonrening, tyst cirk.pump samt 3,4-5,5kW värmare
Elanslutning Elanslutning
Fabriksmonterade tillval Bluetooth Stereo, LFX Belysning, utv panelbelysning
Övrigt Låsbart termolock 10 cm tjockt ingår.
Pris 145 900 kr

Dimension One Spas - Reflection Serien

Vårt premiumärke och av många ansett som det bästa märket på marknaden.

Dimension One Spas har tillverkat Spa i över 30 år och leder utvecklingen när det gäller ergonomi och funktioner. Med flest patent i branschen hittar du bättre lösningar för rening och massage. Detta är märket för er som vill ha det mest påkostade Spbadet utan kompromisser, ett spabad utöver det vanliga.

Liggande ställning

Ultra Lounge

Ett ergonomiskt utformat terapisäte med "no-float"-design där du sitter behagligt på plats och får välgörande helkroppsmassage.

Höjer stämningen

LED-Belysning

Med sina exklusiva, små LED-lampor får hela badet ett behagligt sken i olika färger för att ge en upplevelse utöver det vanliga i ett spabad. Om natten blir effekten en extra stor stämningshöjare.

En personlig massör som lyder minsta fingervisning

Dynamic Massage Sequenser™ 

Med Dynamic Massage Sequenser™, som är placerad i liggsätet på utvalda modeller, väljer du mellan sex massageprogram i tre hastigheter. De pulserande massagestrålarna vandrar upp och ner över kroppen för maximal effekt. Faktum är att det är omöjligt att i ord beskriva hur skönt det är – för att uppleva Dynamic Massage Sequenser™ måste du nästan komma in och provbada! 

Automatisk rening och effektiv uppvärmning 

Ultra PurePlus™ och Ultra Pure™ är kompletta vattenbehandlingssystem med filtrering, värme och ozonrening med separat cirkulationspump. Samtliga Dimension One Spas är utrustade med inbyggd ozonrening. Det ger en ständig desinficering och reducerar behovet av kemikalier. I Ultra Pure™ har man utvecklat ett 2-stegssystem som ger maximal kontakttid i vatten. Det är marknadens enda system som är godkända för ozonrening samtidigt som du badar. Enkelt, effektivt och patenterat. Ultra PurePlus™ använder dessutom UV-ljus för att bryta ner oönskade mikroorganismer.

Flex Therapy Pillow™

Stel nacke och axlar? 

Flex Therapy Pillow™ är ett patenterat nackstöd som kan justeras i höjdled, där inbyggda, ställbara Mini-Jets ger härlig nack- och skuldermassage. Ställ in den behagliga kudden efter din längd, luta dig tillbaka och njut.

Beställ våra spabadskataloger

Beställ Sveriges första tillbehörskatalog för spabad. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, som kan vara till nytta och nöje, för dig som har spabad. Nytt för i år är även våra spabadsbroschyrer, sorterade efter varumärke, för att du enklare ska hitta just den modell som du är ute efter. 

Beställ spabadskataloger