Jacuzzi J-235

Många uppskattar denna modell för att den ger så mycket bad för pengarna. 35 jets och plats för sex personer. Ett skönt liggsäte för extra komfort. Vattenfall med LED-belysning samt flera små LED-lampor runt om i badet som ger den rätta stämningen vid kvällsbad med din bästa vän.

Specifikationer och tillval

Artikelnummer 810200
Bredd 214 cm
Längd 214 cm
Höjd 92 cm
Volym 1325 liter
Nettovikt 347 kg
Bruttovikt 2050 kg
Antal pers 6 st
Munstycken 35 st
Jetpumpar 2 st 2hk
System CLEARRAY® UV-C reningssytem, 2,7kW värmare
Elanslutning Elanslutning
Belysning LED belysning
Övrigt Justerbart vattenfall, Termolock ingår: Låsbart 10 cm tjockt, sluttande
Höjd 92 cm
Pris 105 000 kr

Vilken färg vill du ha på ditt spabad?

I vår skal- och panelkonfigurator kan du testa olika färgkombinationer och se vilken som passar dig bäst. OBS! Visningsmodellen är ett spabad ur aktuell serie.

Skal:

Panel:

Jacuzzi®

Originalet, nu hos Folkpool.

Familjen Jacuzzi la grunden till vad spabad är idag när de 1968 lanserade det första  fristående, helt integrerade bubbelbadet. Sedan dess har utvecklingen bara fortsatt. Med ledord som njutning, design, hälsa och funktion levererar Jacuzzi® en överlägsen badupplevelse än idag.

Prisbelönt design

ADEX Awards är en av de största och mest prestigefyllda utmärkelserna för produkt- och projektutformning i Nordamerika. Den delas ut av Design Journal, en internationell facktidskrift för inredningsarkitekter och varje bidrag bedöms av en anonym panel av proffs som representerar ett tvärsnitt av designbranschen. Jacuzzi har blivit tilldelade flera ADEX utmärkelser genom åren. Bland annat för modellen J-470 samt CLEARRAY® vattenbehandlingsystem.

Automatisk rening med CLEARRAY®

Jacuzzis automatiska vattenrening sker i flera steg med både finfiltrering och desinficering. CLEARRAY® desinficerar vattnet med hjälp av UV C strålning, På ett effektivt och säkert sätt neutraliseras vattnet så att mindre desinfektionsmedel behövs och vattnet blir lättare att hålla rent. CLEARRAY® ingår som standard i samtliga spabad från Jacuzzi. Resultatet är rent vatten som du kan känna dig trygg med.

Beställ våra spabadskataloger

Beställ Sveriges första tillbehörskatalog för spabad. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, som kan vara till nytta och nöje, för dig som har spabad. Nytt för i år är även våra spabadsbroschyrer, sorterade efter varumärke, för att du enklare ska hitta just den modell som du är ute efter. 

Beställ spabadskataloger