Crown II

Mycket populär modell med det mesta du kan önska dig. Massage genom 21 rejäla munstycken som kan styras steglöst i styrka och hårdhet (vattenflödet och luftinblandningen), bra fotmassage. Inbyggd ozonrening ger bättre vattenkvalité och enklare underhåll. Ett bra utformat insteg som även fungerar som avsvalkningssäte och barnsäte.

Specifikationer och tillval

Artikelnummer 829003
Höjd 90 cm
Volym 1135 liter
Diameter 200 cm
Nettovikt 155 kg
Bruttovikt 1310 kg
Antal pers 5 st
Munstycken 21 st olika varav 1 stor fotjet
Jetpumpar 1 st 2 hk pump med 2 hastigheter
System Digital kontroll, automatiskt reningssystem, 2kW värmare
Elanslutning Elanslutning
Fabriksmonterade tillval Mood light LED extra belysning som tillval
Belysning LED lampa
Övrigt Låsbart, 10 cm tjockt termolock (sluttande) ingår.
Pris 75 800 kr

Vilken färg vill du ha på ditt spabad?

I vår skal- och panelkonfigurator kan du testa olika färgkombinationer och se vilken som passar dig bäst. OBS! Visningsmodellen är ett spabad ur aktuell serie.

Skal:

Panel:

Nordic Hot Tubs - Nordic serien

Våra storsäljare, titta närmare så förstår du varför.

De är välbyggda, robusta Spabad som är enkla att sköta och mycket driftsäkra. Välisolerade för bra driftekonomi. Reningsverk med automatiskt program och frostvakt är standard. Inbyggd CD-ozon ingår alltid.

Isolerande, tåliga och underhållsfria material

Spabaden från Nordic Hot Tubs är isolerade med polyuretanskum runt skalet och en 7,5 cm tjock isoleringsmatta innanför kabinetten. Ett kraftigt och låsbart termolock ingår alltid när du köper ett spabad från Folkpool. Termolocket och isolering ger tillsammans en låg elförbrukning, till exempel om du använder spabad 2 gånger i veckan drar modellen Impulse DP cirka 2210 kWh per år, vid konstant temperatur på +38°C och en medeltemperatur ute på +7°C.

Robust konstruktion

Rostfria jets i greppvänlig design, inbyggd undervattensbelysning, reningsverk med automatiska program och ozonrening ingår till samtliga spabad från Nordic. Dessutom är alla modeller utrustade med en frostvakt som startar pumparna vid frysrisk. Alla funktioner styrs av en lättanvänd digital kontroll med display som även visar temperaturen.

Skalmaterialet PermaShell ger en varmare och mjukare känsla än de flesta skal på marknaden.
Det är även så extremt hållbart att vi kan ge dig 10 års garanti på skalet!

Populärt val

Med över 4 000 ägare är Nordic Hot Tubs våra i särklass mest sålda spabad och det är lätt att förstå varför. Här får du ett rejält spabad och en härlig badupplevelse till ett förvånansvärt lågt pris. Som namnet antyder är Nordic Hot Tubs byggda för att passa det nordiska klimatet.

Kraftig massage

Turbojet

Ett signum för Nordic är den kraftiga Turbojeten, som även fungerar som en flödesreglerare så att du kan koncentrera flödet till specifika säten, eller jämnt över hela badet. Rostfria jets i greppvänlig design, reningsverk med automatiska program och ozonrening ingår till samtliga bad från Nordic. 

Vill du dela upp betalningen?

Vår samarbetspartner Santander hjälper dig till ett tryggt lån. 

  • Individuell ränta just nu 3,95−12,95 %
  • 0 kronor i avgift när du ansöker på webben 
  • 0 kronor i avgift när du betalar via autogiro
  • Ny kund-garanti 

Läs mer om badlånet hos Santander

Beställ våra spabadskataloger

Beställ Sveriges första tillbehörskatalog för spabad. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, som kan vara till nytta och nöje, för dig som har spabad. Nytt för i år är även våra spabadsbroschyrer, sorterade efter varumärke, för att du enklare ska hitta just den modell som du är ute efter. 

Beställ spabadskataloger