Stella Premium

Rymmer 3 personer och har en layout med två massagesäten och ett liggsäte. Premium modellen har LED belsyning samt Northern Light som standard med extra LED lampor vid drickahållare på kanten och i badet samt belyst vattenfall och LED belysning utvändigt på panelen.

Specifikationer och tillval

Artikelnummer 832050
Bredd 159 cm
Längd 213 cm
Höjd 87 cm
Volym 947 liter
Nettovikt 189 kg
Bruttovikt 1166 kg
Antal pers 3 st
Munstycken 23 st
Jetpumpar 1 st 2 hk med 2 hastigheter
System Digital kontroll, automatiskt reningssystem, 2kW värmare
Elanslutning Elanslutning
Belysning LED lampa och Northern Light LED extra belysning
Övrigt Låsbart, 10 cm tjockt termolock (sluttande) ingår.
Pris 72 300 kr

Vilken färg vill du ha på ditt spabad?

I vår skal- och panelkonfigurator kan du testa olika färgkombinationer och se vilken som passar dig bäst. OBS! Visningsmodellen är ett spabad ur aktuell serie.

Skal:

Panel:

Nordic Hot Tubs - Nordic serien

Våra storsäljare, titta närmare så förstår du varför.

De är välbyggda, robusta Spabad som är enkla att sköta och mycket driftsäkra. Välisolerade för bra driftekonomi. Reningsverk med automatiskt program och frostvakt är standard. Inbyggd CD-ozon ingår alltid.

Populärt val

Med över 4 000 ägare är Nordic Hot Tubs våra i särklass mest sålda spabad och det är lätt att förstå varför. Här får du ett rejält spabad och en härlig badupplevelse till ett förvånansvärt lågt pris. Som namnet antyder är Nordic Hot Tubs byggda för att passa det nordiska klimatet.

Kraftig massage

Turbojet

Ett signum för Nordic är den kraftiga Turbojeten, som även fungerar som en flödesreglerare så att du kan koncentrera flödet till specifika säten, eller jämnt över hela badet. Rostfria jets i greppvänlig design, reningsverk med automatiska program och ozonrening ingår till samtliga bad från Nordic. 

Isolerande, tåliga och underhållsfria material

Spabaden från Nordic Hot Tubs är isolerade med polyuretanskum runt skalet och en 7,5 cm tjock isoleringsmatta innanför kabinetten. Ett kraftigt och låsbart termolock ingår alltid när du köper ett spabad från Folkpool. Termolocket och isolering ger tillsammans en låg elförbrukning, till exempel om du använder spabad 2 gånger i veckan drar modellen Impulse DP cirka 2210 kWh per år, vid konstant temperatur på +38°C och en medeltemperatur ute på +7°C.

Beställ våra spabadskataloger

Beställ Sveriges första tillbehörskatalog för spabad. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, som kan vara till nytta och nöje, för dig som har spabad. Nytt för i år är även våra spabadsbroschyrer, sorterade efter varumärke, för att du enklare ska hitta just den modell som du är ute efter. 

Beställ spabadskataloger