Kampanjer

Här har vi samlat alla våra aktuella kampanjer.

Augustikampanj spabad

Den 1 - 31 augusti 2018 har vi augustikampanj med massor av bra priser på spabad. Se samtliga kampanjmodeller från våra fyra varumärken. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Augustikampanj pool

Inte en sommar till utan pool! 1 - 31 augusti har vi augustikampanj på pool. Du kan till exempel köpa vår Jubileumspool 3,5x6,5 m inkl montage från 111 000:-.* För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta någon av våra återförsäljare.

Renoveringskampanj

Dags att renovera poolen? Från 1 augusti - 30 september har vi renoveringskampanj på pool. Renovera poolen för 35 000:- och få solduschen Solstråle på köpet!

Sommar-REA

Nu har vi sommar-REA både i våra butiker och i webbshoppen! Fynda sommarens badleksaker eller varför inte en ny värmepump till poolen?

Jubileumspris spabad

Folkpool firar 50 år och därför har vi valt ut fyra spabadsmodeller som under 2018 har ett fördelaktigt jubileumspris. Passa på att bli spabadsägare nu! Kontakta din återförsäljare för mer information.

Jubileumsprodukter

Folkpool firar 50 år och därför har vi valt ut ett gäng produkter till förmånligt jubileumspris. Se samtliga produkter här.

Alltid prispressad

NorthStar erbjuder spabad till extra bra pris utan att tumma på kvalitén. Allt som behövs i ett spabad ingår utan extra finesser. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Tävling

Vinn tillbaka dina pengar vid köp av pool eller spabad

Vi fyller 50 år och kommer under året att tävla ut upp till 25 pooler och 25...