Kampanjer

Missa inte våra kampanjer och andra erbjudanden.

Höstkampanj Pool

Skapa ditt eget badparadis hemma! Under höstkampanjen 30 augusti - 28 november kan du köpa Classic Thermopool Bas 4 x 8 m i standardutförande från 109 900:- (ord pris 118 665:-).* För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta gärna någon av våra återförsäljare i din närhet!

Höstkampanj Spabad

Mellan den 30 augusti - 10 oktober har vi höstkampanj med massor av bra priser på olika spabad.

Tillbehör Spa Kampanj

Mellan den 30 augusti - 10 oktober har vi höstkampanj med bra priser på en mängd olika spaprodukter.

Tillbehör Pool Kampanj

Vi har produkterna som underlättar ditt poolliv för att du ska kunna fokusera på bättre saker. Som att njuta, bada och koppla av runt poolen.

Pool- & Spavecka 2021

Varmt välkommen till våra butiker där vi, utöver våra kampanjer, har extra erbjudanden endast denna vecka.

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lokala avvikelser förekomma. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och därför följer vi löpande de rekommendationer som finns. Vill du inte besöka en butik hjälper vi gärna till på mail eller telefon istället. Webbshoppen är öppen dygnet runt.

Information till Folkpools kunder

Efterfrågan på våra pooler och spabad har ökat exceptionellt mycket det senaste året. Det har gett en brist i produkt- och råvarutillgång hos vissa av våra leverantörer. Det kan tyvärr leda till längre leveranstider och framflyttade leveranser för dig som kund. Vi gör allt vi kan för att få leveranserna kompletta och skickade till er så snart det är möjligt. Vi beklagar den uppkomna situationen och ber om ert överseende.