Österman

Spabadsvinnare i Täby!

Ytterligare en vinnare är utsedd i tävlingen "vinn tillbaka ditt bad" Gratulerar till spabadet familjen Hansson! Tävlingsbidraget innehöll en målande beskriving precis hur underbart ett spabad på tomten ska vara tillsammans med en fantastisk kvällsbild.

Vill du också bli en vinnare? Se till att tävla med din nyinköpta pool eller spabad! Går du i planer att skaffa pool eller spabad - gör det under 2018 då vi tävlar ut totalt 25 pooler och 25 spabad till nya kunder under året.

Salenius

En sen septemberkväll när kalla vindar viner och det börjar bli riktigt ruggigt ute går jag ut för att ta mig ett dopp. Det känns helt fantastiskt att krypa ned i det varma badet. 38 grader varmt vatten gör att kylan inte längre känns och kvällen känns nästan som en varm sommarkväll. Massagen ifrån jetstrålarna är superhärlig men så är även tystnaden när man stänger av dem och bara ligger och njuter under stjärnhimlen som tittar fram ovanför. Aldrig hade jag trott att detta skulle få bli en del utav mitt liv. En chans att glömma vardagens stress, en tillflyktsort, en samlingsplats för familj och vänner, en plats att njuta - precis utanför min egen dörr. Jag ser fram emot att tillsammans med nära och kära få dela detta hela året om.