Från kallt till varmt vatten

Värmande bad

Efter en kall ishall väntar ett värmande bad hemma hos familjen Sundell

Vad var viktigt vid valet av modell?

Vi ville ha ett spabad för nordiskt klimat och med plats för sex personer. Det var även viktigt med olika sittdjup eftersom vi är olika långa och att det fanns platser med och utan jetstrålar/massage, berättar Magnus Sundell.

Använder ni spabadet för olika syften under året?

Vår dotter Leah tränar konståkning och tävlar i elitserien och vi tillbringar mycket tid i kalla ishallar.

Vi köpte vårt spabad för snabbare återhämtning efter träning/tävling för Leah, men även för avkoppling för oss föräldrar. Vi ville skapa en känsla av att vara på spa fast hemma.

Jag jobbar som lärare/tränare på idrottsgymnasium och kan verkligen rekommendera att investera i ett spabad för bästa återhämtning.

Värmande spabad efter konståkning

När är det extra skönt att bada?

Vi älskar att bada under alla årstider, men att bada i 38 grader när det är vinter är magiskt. På sommaren sänker vi ner temperaturen till 28-30 grader och njuter av solen.

Hur ofta badar ni?

Vi badar minst en till två gånger i veckan.

Har ni något roligt badminne att dela med er av?

Det har hänt att rådjuren varit nyfikna :)

Har ni något tips för framtida spaköpare?

Tänk igenom hur ni placerar ert spabad. Ni ska kunna nyttja det både på sommaren och vintern, det ska vara lätt att ta sig i och ur samt att en eventuell reparation i framtiden ska kunna genomföras.

Investera i ett spabadslock som isolerar väl och har förstärkta handtag. Vi gillar att lyfta bort hela locket för att kunna se ut över trädgården.