Spabadsdrömmar

Första året med spabad och underbara spabadsminnen.

Anna Forsberg berättar:

Vad tyckte ni var viktigt vid valet av modell?
- Det viktigaste var att vi ville ha ett runt bad där man kunde välja själv var man vill sitta. Vi ville inte ha ett bad där det är gjutna sitsar utan man skulle kunna sitta vart som helst i badet. Sen upplever vi att det är trevligare med ett runt bad när man badar fler eftersom man får ögonkontakt med alla då.

När är det extra skönt att bada? Hur ofta badar ni?
- Vi badar i snitt ca 2-3 gånger i veckan. Vi har som tradition att alltid bada på fredagarna, gärna med något gott att dricka. Det känns extra härligt att få fira in helgen på det sättet.

Använder ni spabadet för olika syften under året?
- Vi tycker att alla årstider har sin charm. På vintern är det mysigt att krypa ner när det är mycket snö och mörkt ute. På sommaren sänker vi temperaturen något så att barnen kan svalka sig och bada lite extra.

Har ni något tips för framtida spaköpare?
- Placeringen av spabadet tycker vi är viktigt att tänka till på. Vi tog hjälp av en vän som utbildar sig till trädgårdsarkitekt, Anna Boodh Trädgårdsdesign. Hon gav oss en ritning och idéer vi inte hade kunnat komma på själva vad gäller placering av spabad, hur man får rumskänsla med hjälp av olika material i trädgården såsom grus, plattsättning, trall och även tankar kring växtval. Nu är vi så nöjda över vår oas till baksida.

Har ni något roligt badminne att dela med er av?
- Vårt bästa badminne är såklart vårt första dopp i spabadet. Vår treåring var så förväntansfull över första doppet
och det var så härligt att se henne njuta där. Då använde vi även vår flytande dryckeshållare från Folkpool och firade med bubbel, Festis och lite olika snacks. Vi ser fram emot att skapa många fler härliga badminnen här med familj och vänner.