bygg pool

Folkpool ny samarbetspartner till Svensk Simidrott

Svensk Simidrott och Folkpool AB har ingått ett samarbete med start den 1 mars vilket innebär att Folkpool blir nationell partner till Svensk Simidrott. Förutom synlighet och aktiviteter i samband med olika nationella tävlingar kommer Folkpool och Svensk Simidrott bjuda in till familjeaktiviteter hos återförsäljare.

-Vi är glada att ett så välrenommerat företag som Folkpool valt att samarbeta med oss, säger Mikael Jansson, Förbundschef för Svensk Simidrott. Kopplingen till vår idrott är solklar, och företaget kan hjälpa oss att nå vår vision ”Svensk Simidrott i världsklass, i ett Sverige där alla kan simma” eftersom de genom sina produkter kan bidra till ökad vattenvana.

pensionär och barnbarn

Bild: svensk simidrott

svensk simidrott

-Vi vill främja en badkultur där så många som möjligt får tillgång till bad som ger njutning, socialt umgänge och ökad hälsa på ett säkert sätt. Svensk Simidrott driver allt detta i sitt engagemang för simidrott och simkunnighet så de har länge varit en önskepartner för oss, säger Sara Widegren, marknadschef för Folkpool AB.

www.svensksimidrott.se Länk till annan webbplats.