Folkpool Northstar Jubilee

Northstar Jubilee

En ny modell i vår populära serie Northstar.

NorthStar Jubliee är en ny modell med plats för hela 6 personer. Det perfekta badet för den som vill ha ett pålitligt bad med öppen design och plats för flera badande. Jubilee har ett barnsäte/avsvalkningssäte som även fungerar som insteg.

 

Badet har inbyggd automatisk rening och ozonator för bra vattenkvalitet och enkel underhållning, 17 rostfria jet­munstycken samt luftkontroll för justering av hårdheten på massagen.

 

En inbyggd LED-lampa gör att du själv enkelt kan välja färg på belysningen. Badet är välisolerat och byggt för vårt nordiska klimat. Ett komplett bad som både är pris- och energieffektivt.

 

Folkpool Nordic is green

PermaShell™ är Nordic Hot Tubs eget unika extra tåliga skal. Materialet är HD-PE som har mycket goda egenskaper mot åldring, slag och kemisk resistens. 2020 utvecklade Nordic nya unika skal Drift och Eclipse, slätare och blankare än tidigare. Tillverkat av återvunnen polyeten. Miljömärkning Nordic is green.

 

Anledningen till att inte fler tillverkare arbetar med den här tekniken är att formarna kostar så mycket mer än de som används traditionellt. Resultatet blir ett extra tåligt material med hela 10 års garanti.

Utöver tåligheten så uppskattar många känslan i materialet som upplevs lite varmare och behagligare att luta sig mot. Klicka på länken nedan för att läsa mer om nya badet Northstar Jubilee.

Läs mer om spabadet Nothstar Jubilee