4 personliga massörer

Oavsett om vi är aktiva eller passiva behöver kroppen ständigt underhållas för att hålla ihop, både fysiskt och mentalt. Tänk att ha din egen personliga massör hemma alltid redo för dig utan tidsbokning. En plats där både kropp och själ får maximal avkoppling.

Ett spabad går att anpassa efter dina särskilda behov och önskemål, inte bara till utseende utan även funktion. Jetstrålarna ger massage på olika ställen av kroppen, samtidigt. På flera av våra modeller kan du själv välja bland olika program och hastigheter efter vad just du behöver. Spabadets massagestrålar hjälper till att få igång cirkulationen i musklerna vilket kan påskynda återhämtningen. Det varma vattnet ger en mjuk känsla i kroppen och det blir lättare att koppla av.

Vi har fyra stycken personliga massörer i form av varumärkena Dimension One Spas, Jacuzzi, Vita Spa och Nordic Hot Tubs som tillsammans respresenterar ett utbud på ca 40 modeller.

Nautilus


Nautilus - Extra rymlig modell med öppen layout, olika sitthöjder och plats för sju personer. Med massagemunstycken Accent Jets® reglerar du själv flöde, massageyta och hastighet beroende på om du vill ha smekande mjuk massage eller kraftig djupverkande effekt.

Jacuzzi - 355 är ett populärt bad som erbjuder plats för upp till sex badande inklusive ett skönt liggsäte. Massagemunstyckena Powerpro® har en patenterad funktion som blandar in luft runt om jetstrålen och ger en mix av luft och vatten som i sig ger optimal massageeffekt.

Nautilus


Nautilus


Grand är ett generöst bad med plats för sju badande. Förutom den unika sittkomforten får du en rad olika uppsättningar av masserande jetstrålar, allt från virvlande massage till djupa pulserande strömmar. Utöver det erbjuder Grand extra bra fotmassage.

Storsäljaren Encore SE med extra kraftig jetpump och 40 stycken jetmunstycken i rostfri design. Med hjälp av den stora TurboJeten kan man koncentrera flödet till specifika säten, eller jämnt över hela badet.

Nautilus