Vagnhärad

Ett år med vardagslyx

Jane och Linus medverkade i 2017 års säsong av Bygglov och i programmet fick vi se när det lyxiga spabadet Jacuzzi 245 från Folkpool ställdes på plats. Ett år senare kontaktar vi familjen för att höra hur livet med spabad känns.

Vad var första reaktionen när ni såg er nya altan med spabad?
När Bygglovsgänget tog bort händerna från våra ögon och vi såg vårt spabad så var det ren lycka! Det kändes overkligt och så fantastiskt. Att äntligen kunna njuta av ett bad efter en arbetsdag, ett träningspass eller under helgen tillsammans med familj och vänner, det har givit oss så mycket mer kvalité i vardagen än vi tänkt oss.

Är ni nöjda med modellen på spabad?
Vi är väldigt nöjda och skulle inte byta ut denna. Många får plats och det är en lyx att ha det på dygnet runt. Man kan få vara hur spontan som helst och bada när man vill. Det är helt klart vår ögonsten på vår uteplats.

Platsen är ju verkligen idealisk för att sitta och njuta. Hur ofta badar ni? Är det främst med familjen eller även med vänner?
Många av våra vänner och familj ser fram emot att få bada hemma hos oss när de kommer över på middag. Det blir ett härligt sätt att umgås och timmarna i badet kan verkligen springa iväg. Det är lika roligt för barnen som för oss vuxna.

Vad är det bästa med att ha blivit med spabad?
Det har gett oss vardagslyx! Spabadet hjälper oss att komma ner i varv. Det blir lite som massage för själen. Vår dotter älskar att plaska bland bubblorna och tycker mycket om att få bada med oss.

Det har gett oss så
mycket mer kvalité i
vardagen än vi tänkt oss.

Har ni några tips till andra som funderar på att skaffa spabad?
Innan vi var med i Bygglov så hade vi tänkt köpa spabad. Det som var viktigt för oss var att det skulle vara lätt att underhålla, ha låga energikostnader och att den skulle ha fin och bra belysning. Det är detaljer som belysning och massagefunktionen i badet som ger det där lilla extra. En annan sak som vi också tänkte mycket på var att hitta ett spabad som är anpassat för ett nordiskt klimat då vi väldigt gärna vill njuta av varma bad under vinterhalv-
året. Att ha ett spabad som man kan lita på kändes viktigt.

Vagnhärad