Swimspa

Swimspa - året runt poolen

Med swimspa väljer du själv om du vill ta det lugnt eller träna. Ett bad som kan användas året runt. Simma mot jetstrålar, träna roddmaskin, köra vattenaerobics och avsluta med en härligt avslappnande massage.

Ett swimspa erbjuder det bästa av två världar. Du kan koppla av och njuta som i ett stort härligt spabad med rejält benutrymme. Du får samtidigt poolens fördelar på en begränsad yta. Här kan du simträna effektivt mot xStreamForce jets. Flera kraftiga jetpumpar ger en stark forsande vattenström att simma emot. Dessutom erbjuder swimspa många olika träningsredskap för den som vill träna extra. Att träna i vatten är effektivt, samtidigt som det är skonsamt mot leder och knän.

konstruktion
träning swimspa

Vitas swimspa är byggda i en mycket kraftig konstruktion. De levereras som kompletta enheter och kan enkelt placeras på en stabil platta. Du kan välja att ha det fristående eller delvis nedsänkt i trädäck. Ett kraftigt termolock ingår och baden är isolerade för att användas året runt. Maskinutrustningen är inbyggd från början, inklusive filtrering och inbyggd ozonrening med automatiskt program som förenklar skötsel. LED-belysning är standard och en SmartTouch2 kontrollpanel är placerad på kanten. VM8 har separat spadel och simträningsdel med olika temperaturzoner.

 

simträning

När du väljer Vita Spa får du kvalitet på materialet och även på upplevelsen som ett välutvecklat spabad ger. Sedan 1974 har Vita Spa arbetat med den senaste teknologin för att skapa innovativa och bekväma spabad med välgörande massage. Vita Spa har ett mycket gott anseende i branschen och varumärket är synonymt med god kvalité, smarta funktioner och bra komfort. Stora resurser satsas på att alla produkter ska vara så energisnåla som möjligt och tillverkas med största möjliga miljöhänsyn. Vita spa är stolta över att räknas som en av de bästa tillverkarna i världen