bygg pool

Spabadande vid 65+

Den gyllene åldern är här och det är dags att börja leva livet utan stressiga arbeten och uppbokade veckor!

Tiden är kommen då man har möjlighet till precis allt, sova längre på morgonen, ta en promenad när man vill, låna barnbarnen och leka allt från café till cowboys.

Att bada spabad är inte bara avkopplande mentalt utan även välgörande för kroppen. En stunds återhämtning på morgonkvisten eller eftermiddagen kan göra att trötta leder smärtar mindre och kroppen får ny energi. Hoppar det sedan i ett sprudlande barnbarn i spabadet går energin upp i topp!

Det bästa med att bada spabad tillsammans med mormor och morfar är att jag får plaska och busa hur mycket jag vill - Selma 6 år

pensionär och barnbarn

Den cirkulerande massagen knådar och mjukar upp spända muskler och stela leder och bidrar till att blodet kommer i cirkulation. Att kunna vara utomhus och njuta av vädret de timmar solen är uppe under vinterhalvåret är en ynnest och en förutsättning för att fylla på med D-vitamin. Kvalitetstiden som barnbarn och far-/ morföräldrar får tillsammans i ett spabad är ovärderlig. Inga telefoner, paddor eller tjatiga föräldrar finns i närheten.