bygg pool

Spabad på köpet

My och Martin i Nykvarn köpte nytt hus, och fick ett spabad med på köpet. Förutom nöjet med ett nytt hem startar nu vardagen med ett eget spa.

Precis nyinflyttade är oredan ett faktum men samtidigt så mycket att se fram emot med ett helt nytt hem. Spabadet, en Vita Intrigue, fanns redan på tomten och ingick i husköpet. ”Vi funderade lite på pool där vi bodde innan, spabad var inget kriterie när vi letade hus men nu känns det som en lyxig bonus”

Framför huset finns det gott om plats för en matgrupp och sköna solstolar i närheten av badet. Spabadet är nedsänkt en bit i trallen och flyter ihop bra med uteplatsen som helhet. Perfekt för att umgås, koppla av och njuta. I nära anslutning till spabadet finns en dörr in till husets relaxavdelning med dusch och bastu.

Spabadet blev en lyxig bonus

”Vi ser fram emot mysiga stunder med familj och vänner i spabadet, det blir en extra guldkant i tillvaron. Trots att vi bara bott här några dagar har dottern redan badat flera gånger. Det är en riktig hit bland alla kompisar.”

Vita Spa - Intrigue

Ett prisvärt spabad med smart och komfortabel utformning. Det erbjuder bra sittdjup, två rymliga hörnsäten med kontrollerbar jetstrålning, ett reversibelt liggsäte som gör att du kan använda det åt båda hållen och uppleva två olika typer av massage, samt två säten med jetstrålar för resten av familjen.

pensionär och barnbarn

Som standard får du även ett rymligt fotutrymme och LED-belysning under vattnet. Som tillval kan du välja separat 24-timmars cirkulationspump och Bluetooht Stereo med Subwoofer.