jacuzzi ekerö

Placera ut spabad hemma

Tänk dig ett eget spabad hemma. Alltid tillgängligt för avkopplande bad när du själv har tid och lust. Har du funderat på spabad och om det skulle passa in på just er tomt? Nu kan du prova själv!

Prova hemma

Nu kan du uppleva hur våra spabad ser ut hemma hos dig med hjälp av augmented reality. Gå in på denna sida via din mobil. Klicka på knappen "placera ut spabadet". Välj det spabad du vill titta på, ett runt eller ett kvadratiskt, och placera det sedan på den yta du vill testa. Spabaden är i storlek 1:1 vilket ger dig en realistisk bild av hur det kommer se ut på plats.

För att placera ut spabadet i trädgården behöver du se till att kameran i din telefon får fokus på marken och sedan rör du telefonen sakta över ytan tills spabadet “hoppar” ut ur telefonen. Du kan sedan placera spabadet vart du vill genom att ta tag i det med fingret samt rotera det.

Ofta är platsen given med befintlig yta på altanen eller en plats på tomten, men tänk på att det är en fördel att placera badet nära huset. Att det är lättillgängligt gör att det blir fler spontana bad, i synnerhet under vintern.

spabad i ar

Kvadratisk modell

Majoriteten av våra spabad har en kvadratisk form. Vi erbjuder spabad från fyra olika varumärken: Dimension One Spas, Jacuzzi, Vita Spa och Nordic Hot Tubs. Vissa modeller har enbart sittplatser medan andra har både sitt- och liggplatser. Antalet munstycken varierar också beroende på modell.

ar

När man placerar spabadet är det, förutom platsen, viktigt att tänka på hur de olika sätena är placerade. Ett härligt liggsäte kanske ska riktas med utsikt över trädgårdens finaste vy? Kontrollpanelen ska vara lättåtkomlig även när man står bredvid badet. Spabadet är inte en verklig modell utan en generell representant för en kvadratisk form.

Rund modell

Majoriteten av våra runda modeller är från varumärket Nordic Hot Tubs men även Dimension One Spas har ett par varianter. I ett runt spabad är fokus på det sociala och här finns enbart sittplatser. De flesta modeller har olika sitthöjder för att passa olika längder.

Ett grundare säte blir snabbt populärt för avsvalkning och gör det enkelt kliva i och ur badet. Spabadet är inte en verklig modell utan är en generell representant för en rund form.

ar

Är du redo att placera ut ett spabad hemma? Klicka vidare här: