Swimspa - pool & spa i ett!

Spännande inför det nya året är Swimspa. Badet är en hybrid mellan en pool och ett spabad som utan problem kan användas året runt.

I det kan man både simma och bada för att sedan avsluta med avslappnande massage.

Att krypa ner i ett spabad eller simma och leka i en pool är njutning. Det har många upptäckt under året som gått och efterfrågan på pooler och spabad har under 2020 varit enorm.

 I linje med detta presenterar Folkpool Swimspa från Vita spa, en hybrid mellan en pool och ett spabad som är isolerat för att kunna användas året runt.

Med ett Swimspa från Folkpool, som finns i fyra olika modeller och rymmer från tre upp till nio personer, är det möjligt att simma mot jetstrålar, träna roddmaskin, köra vattenaerobics och sedan avsluta med avslappnande massage.

När det är dags att simma ser xStream Force jetsystemet till att träningen blir effektiv. ”Anti turbulens”-teknologin skapar en mycket stark, mjuk och varierande vattenström som är ställbar och designad så att träningen kan anpassas individuellt.

Till Swimspa finns utrustning för vattenträning och det går att träna såväl kondition och balans som styrka och flexibilitet.

Folkpool swimspa pool och spa i ett

Folkpool Swimspa från Vita spa är en hybrid mellan en pool och spabad som utan problem kan använda året runt.

När det kommer till avkoppling ger alla fyra Swimspamodellerna riktigt bra massage och har rejält med benutrymme i spadelen. Nackkuddar, belysning, fontäner och dryckeshållare gör natuligtvis badandet extra njutningsfullt.

Vid tillverkningen har hänsyn tagits till miljön och driften av baden är energisnål. Alla Swimspa-modeller går även att utrusta med wifi. Med Vita Spa™-appen har du då via mobilen full koll på alla spa-funktioner, från temperaturer till pumpar.

Swimspa pool och spa i ett

Med ett Swimspa kan du simträna och avsluta med en riktigt avslappnande massage. Det bästa av två världar!

Badet kan både placeras fristående och som nedsänkt i ett trädäck. Ett inbyggt reningsverk med automatisk filtrering och ozonrening gör skötseln enkel.

Den minsta modellen är 228 cm bred, 427 cm lång och 127 cm hög. Den största modellen är 229 cm bred, 554 cm lång och 135 cm hög. Cirkapriser inklusive termolock, från 262 900 till 411 500 kronor.

Våra spabad

En skön och behaglig värme - hela året

Arkiv spabad

Här kan du läsa tidigare utgivna artiklar om spabad.

Beställ katalog

Beställ katalog direkt till din brevlåda