Ta hand om ditt spabad

Vi är alla måna om att produkterna ska hålla länge, med rätt underhåll gör de det. Att underhålla sina produkter är att värna om miljön.

Genom rengöring av filtren maximerar du filtrerings­effektiviteten och förlänger filtrets livslängd. Rengör filtren minst en gång i månaden.

Spavårdsprodukter har gummerade kanter och rundade former för bra åtkomst och för att undvika repor och skador i skalet. Handtagen kan förlängas med universellt skaft.

Folkpool Spavård

Spafiltertvätt Estelle

Estelle filtertvättssystem Estelle f...

Pris 1 749 kr

Estelle filtertvättsystem förenklar rengöringen av spafilter, snabbt och enkelt utan rengöringsmedel. Eftersom Estelle rengör utan kemikalier och elektricitet är den ett miljövänligt och mycket användarvänligt alternativ. Den förlänger även livstiden på spafiltret.

Tvättmunstycke för filterpatron Water Wand Pro

Water Wand Pro tvättmunstycke för fil...

Pris 269 kr

Tvättmunstycke för filterpatron Water Wand Pro har ett mjukt grepphandtag med flödesreglage som underlättar jobbet.

Spa Filtertvätt PRO 800g

Ett speciellt framtaget tvättmedel fö...

Pris 199 kr

Spa Filtertvätt PRO är ett speciellt framtaget tvättmedel för polyester filterpatroner som för spabad.

SpaKlart flockningsmedel Spa

SpaKlart är ett klarningsmedel för gr...

Pris 149 kr

Spaklart är ett effektivt flytande flockningsmedel som används för att binda små partiklar som gör vattnet grumligt. När partiklarna binds ihop så fastnar de lättare i filtret. Använd vid behov eller för löpande underhåll en gång i veckan för klarare vatten.

UV skydd 303 för termolock i tyg Fabric Guard 473 ml

UV skydd 303 för termolock i tyg. Imp...

Pris 245 kr

UV skydd 303 Fabric Guard UV för termolock i tyg. Impregneringsmedel för alla typer av tyg och kapellväv, markiser och parasoll. 473 ml pumpspray.

UV skydd 303 Aerospace Protectant för temolock i vinyl och till spabadets sidopaneler. För alla produkter i plast, gummi, vinyl och konstläder. Förhindrar, stöter bort och återställer.