Poolträning med Anna Lindberg

Träna i poolen

Effektivt och skonsamt

Folkpool Anna Lindberg träning i poolen

Träningsredskap för fötter och vader BElegx ger dig större motstånd i vattnet och hjälper dig att flyta. Du kan göra benpendlingar åt alla håll, stående eller liggande. Du kan jogga med BElegx och precis som all annan träning i vattnet så blir motståndet kraftigare då du använder mer kraft i rörelsen.

Folkpool Anna Lindberg träning i poolen

Flytande skumstänger - Noodles kan du använda som leksak för barnen eller träningsredskap. Du kan tex öva bensparkar eller bara hålla överkroppen flytande då du gör andra övningar med benen.

BElegx - Träningsredskap för fötter och vader

Träningsredskap för vattenträning Tr...

Pris 649 kr

Noodles - Flytande skumstänger 150cm blandade färger

Noodles, perfekt till flythjälp, lek...

Pris 60 kr
Folkpool Anna Lindberg träning i poolen

Löpning i vatten med träningsbältet är en väldigt skonsam träningsform och perfekt i rehabsyfte. Se till att hålla överkroppen i en upprätt position så att resten av kroppen förflyttar rörelsen framåt.

Handskar ger dig möjlighet att öka motståndet i vattnet. Med handskarna bestämmer du själv hur mycket motstånd de ska generera. Desto mer kraft du lägger in, desto mer motstånd får du tillbaka.

Folkpool Anna Lindberg träning i poolen

Med hantlar i vattnet kan du i princip göra det mesta som du gör med hantlar på land. Stående flyes är exempel på en övning. Starta med hantlarna rakt ut från kroppen vid ytan. Böj lätt i armbågsleden. Tryck hantlarna ner under vattnet framför kroppen och vänd rörelsen när hantlarna möts.

Aqua Fitness träningskit hantel handskar flytbälte

Aqua Fitness, träningskit Ett kompl...

Pris 599 kr


Aqua Twin Fotplattor för aguqajogging hjälper dig att få en effektiv mag-, ben och rumpträning. Fotplattorna har en fotrem och kardborrebandet i mjukt material och de är justerbara för optimal passform på foten.

Du kan träna i grunt eller på djupt vatten, det extra motståndet får
alla muskelgrupper i benen, magen och rumpan jobba.