Välkommen till
Folkpool Örebro

Vardagslyx i form av pool eller spa?

Kontakta då oss på Folkpool Örebro. Vi har levererat pooler och spa-anläggningar sedan 1969 som en av de första återförsäljarna till Folkpool. 

Vi säljer och installerar pooler och spa med ett stort sortiment av pool- och spatillbehör. För dig som redan är poolägare utför vi givetvis den service som du önskar.
Vi är mycket lyhörda för kundens önskemål och hjälper självbyggaren igång eller så tar vi hand om hela installationen från början till bad.

Låt oss med över 40 års erfarenhet dela med oss av vår kunskap så att Er dröm som poolägare går i uppfyllelse!

Vi gör plats för nya spabad i butiken, därför säljer vi våra utställningsbad. Nu har vi bara två utställningsbad kvar. Klicka på nedanstående länk för mer info.

Meridian                 Comfort XL-S       

 

 

 Vattenbrist påverkar inte poolbygget
Många har frågat oss gällande vattenbristen i länet och hur det påverkar när man ska fylla sin pool. Från Glanshammars åkeri kan du få tag på vatten till din pool utan att påverka dricksvattentillgången i området. Åkeriet fyller tankbilarna med vatten från dagbrott och andra ställen där vatten ändå måste pumpas bort. Själva vattnet är gratis men transporten får du som kund stå för. Vill du läsa mer se här http://www.na.se/bostadspuls/han-har-vatten-i-tankarna

Välkommen till Folkpool Örebro!
 

  

 

Kontaktpersoner

Klas Bäckström, Försäljning
019-291485
Joakim Engkvist, Administration
019-291485
Jessica Bäckström, Butik
019-291485
Louise Engkvist, Butik
019-291485
Henrik Lindbladh, Försäljning / Butik
019-291485
Folkpool Örebro

Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro

Telefon

019-29 14 85

E-post: info@folkpoolorebro.se

Öppettider

I BUTIKEN

Måndag - Fredag 10 - 17

Övrig tid efter överenskommelse


Klordepåer

Hallsberg, Elektromontage. Karta

Kalender

Boka en tid i butiken för att diskutera dina pool- och spafrågor. Bokningsbara tider visas i kalendern. Varmt välkommen till Folkpool Örebro!

Bilder

Klordepåer

Vi har ett nätverk med depåer som ökar tillgängligheten för dig på kemikalier. Alla erbjuder ett grundutbud, vissa har större utbud och kan även ta me lite större produkter mot beställning (till exempel solfolie, salt m m). På följande orter kan du köpa våra kemikalier:

Elektromontage
Lertagsgatan 1
Tel: 0582 - 16030
Visa karta
Folkpool Örebro
Adolfsbergsvägen 4
702 27 Örebro
019-29 14 85

Kontakta oss

Mitt ärende gäller: