Folkpool Skurup

Med 30års erfarenhet av pool


Vår vision är att kunna erbjuda en helhetslösning, att kunna erbjuda hjälp från första tanken om pool eller spabad till färdig produkt och självklart professionell hjälp och service genom hela ägandet. För att kunna uppfylla detta väljer vi produkter av högsta kvalitet och ställer höga krav på våra medarbetare och partners. Service och kunskap väger tungt, liksom tillgänglighet.

Vi vill att våra kunder skall uppleva vårt engagemang som personligt - vi skall trots allt ha kontakt i många år framöver.

Företaget startades som Be-Qu Konsult 1988 av Bosse Bergquist. De första åren skötte Bosse alla moment själv - försäljning, montage, service och ekonomi. Efter hand som företaget växte blev det för mycket för en person. Lena, frun i huset, klev in och tog hand om ekonomin medan montaget mer och mer sköttes av specialiserade montagefirmor. Från första början har BeQu sålt produkter från Folkpool AB som med hög kvalitet på sina produkter och många år i branschen är en stark leverantör. Det innebär också en trygghet för kunden att vi har Sveriges ledande företag bakom oss.

Handlar för 500:-  =  Fri hemkörning!
När klorburken börjar bli tom, locket på spabadet är dags att byta eller håven och borsten till poolen är sliten kommer du till oss i Skurup. Men varför inte sitta kvar och njuta i spabadet eller simma i poolen och låta oss köra hem det du behöver till er istället?

Vi på Folkpool i Skurup erbjuder fri hemkörning när du handlar pool- eller spatillbehör för minst 500:-

Hur gör man?
Maila din beställning till hemleverans@bequ.se. Uppge artikel och antal samt ditt namn, fullständig adress och telefonnummer som du nås på. Skriv gärna var vi kan ställa din beställning om du inte är hemma. Med varorna får du som redan är kund hos oss med en faktura, andra kunder betalar kontant vid första leveranstillfället.

Det finstilta
Vi kör ut på fredagar udda veckonummer till tätorter i södra Skåne från Skanör/Falsterbo till Simrishamn och upp till Höör, med vissa begränsningar i Trelleborg.

För ett enklare pool- och spaägande - Folkpool Skurup

 

Adress
Östra Olstorpsgatan 17,
274 30, Skurup

Kontakt
Telefon: 0411-47110
E-post: info@bequ.se

Öppettider
Öppetider
Måndag - Fredag: 10 - 18
Lördag: 10 - 15

Öppetider Jul & Nyår
21/12-2017 t.o.m. 7/1-2018 - Stängt

Söndagar, helgdagar och aftnar har vi stängt.
För kontakt maila info@bequ.se

Kontaktpersoner

Klordepåer

Vi har ett nätverk med depåer som ökar tillgängligheten för dig på kemikalier. Alla erbjuder ett grundutbud, vissa har större utbud och kan även ta me lite större produkter mot beställning (till exempel solfolie, salt m m). På följande orter kan du köpa våra kemikalier:

Spabad i butik

Amore Bay

[0] cm x [0] cm x [0] cm. Rymmer [0] st personer.

Pris 233 400 kr

Kontakta oss

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Tävling

Vinn tillbaka dina pengar vid köp av pool eller spabad

Vi fyller 50 år och kommer under året att tävla ut totalt 25 pooler och 25 sp...