Folkpool Uddevalla

Butikssäljare till Folkpool Uddevalla

Folkpool är Sveriges största swimmingpool- och spabutikskedja med över 30 butiker över hela landet.  Folkpoolbutiken i Uddevalla drivs av Mark & Stencenter AB som har funnits sedan 1999 och som är återförsäljare för Folkpool även i Borås. I Uddevalla öppnade vi 2013 och sommaren 2018 flyttade vi till nya fina lokaler i Herrestad,   Uddevalla. Vi har sedan starten haft en mycket positiv utveckling, därför söker vi nu ytterligare personal med intresse för pool & spabad.

Du kommer att jobba med försäljning och kassaarbete i butik och bemöta förfrågningar som kommer in via telefon och mail. Vidare kommer du att hjälpa kunderna med vägledning och rådgivning om swimmingpool, spabad, badkemi och tillbehör. I jobbet ingår också att hantera offertkunder samt att emellanåt göra hembesök för konsultation.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från försäljning och butiksarbete. Det är en mycket stor fördel om du har en teknisk förståelse, erfarenhet av pool och spabad är extra meriterande. Du bör vara bra på att formulera dig i tal och skrift och gärna erfarenhet av Visma/SPCS affärssystem eller liknande.

Du som passar för tjänsten är positiv, ansvarsfull, förtroendeingivande och trygg i dig själv. Du är engagerad, mycket serviceminded, bra på att skapa relationer och har med fördel ett stort lokalt kontaktnät. Du är noggrann, driftig, resultatinriktad, strukturerad, målinriktad och initiativrik. Du gillar verkligen att jobba – speciellt att sälja - och drivs av att göra kunden nöjd genom att ge det lilla extra i alla situationer. Är du dessutom en mästare på att organisera och gillar ordning och reda så kan du vara personen vi söker. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga  egenskaper!

Heltid schemalagd arbetstid, i första hand vardagar.  Branschen är mycket säsongsbetonad och arbetstiderna är därmed varierande under hög- respektive lågsäsong.  Tjänsten kan vara 100%, men om rätt person önskar mindre än 100%, så finns även möjlighet till det.

Vill du jobba i en spännande bransch i en stimulerande arbetsmiljö och tror att du är rätt person för tjänsten så tveka inte utan ansök redan idag! Vi läser alla ansökningar löpande så maila CV och Personligt brev så snart som möjligt.

Ansökan via e-post calle@markstencenter.se

................................................................................................................

Välkommen till Folkpool Uddevalla!

Vi har flyttat till nya större lokaler på Smedtorpsvägen 3 i Uddevalla. Sväng av vid Herrestad, mot Peugeot (Larssons Bil). Sväng sedan nästa höger och sedan höger igen. Vi finns i samma hus som Trestads mobil på gaveln mot 44:an.

I vår utställning kan du se ett tiotal olika spabadsmodeller. Med lång erfarenhet från vår butik i Borås är vi väl rustade att hjälpa dig att välja swimmingpool eller spabad som passar just dig, dina förutsättningar och dina önskemål. Vi har också poolkemikalier, tillbehör och leksaker för både poolen och spabadet. 

Boka kostnadsfritt hembesök!

Vid intresse av pool eller spabad, ring oss på 0522-170 00 för tidsbokning. Ibland har vi svårt att hinna med att besvara alla samtal men lämna gärna meddelande så ringer vi upp så snart vi kan.

Varmt välkomna till oss för konsultation och inspiration!

Adress
Smedtorpsvägen 3,
451 75, Uddevalla

Kontakt
Telefon: 0522-170 00
E-post: darbaz@markstencenter.se

Öppettider

Månd-fred 12-17

OBS!

28, 29 och 30 januari har vi stängt pga utbildning.

Kontaktpersoner

Kontakta oss

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...