Välkommen till
Folkpool Uddevalla

Vi söker en butikssäljare till Folkpool i Uddevalla!

Du kommer att jobba med försäljning och kassaarbete i butik och bemöta förfrågningar som kommer in via telefon och mail. Vidare kommer du att hjälpa kunderna med vägledning och rådgivning om swimmingpool, spabad, badkemi och tillbehör. Du hjälper också till med inventering, varubeställning, påfyllning och ser till att butiken alltid är representativ, inspirerande och välkomnande. I jobbet ingår också att hantera offertkunder samt att emellanåt göra hembesök för konsultation.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från försäljning och butiksarbete. Det är en fördel om du har en viss teknisk förståelse, erfarenhet av pool och spabad är extra meriterande. Du bör vara bra på att formulera dig i tal och skrift och ha grundläggande kunskaper inom MS Office, Word, Excel och gärna erfarenhet av Visma/SPCS affärssystem eller liknande.

Du som passar för tjänsten är positiv, ansvarsfull, förtroendeingivande och trygg i dig själv. Du är engagerad, mycket serviceminded, bra på att skapa relationer och har med fördel ett stort lokalt kontaktnät. Du är noggrann, driftig, resultatinriktad, strukturerad, målinriktad och initiativrik. Du gillar verkligen att jobba – speciellt att sälja – och drivs av att göra kunden nöjd genom att ge det lilla extra i alla situationer. Är du dessutom en mästare på att organisera och gillar ordning och reda så kan du vara personen vi söker. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Körkort: B fordras
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående eller enl. överenskommelse
Arbetstid/Varaktighet: Heltid Schemalagd arbetstid, vardagar samt lördagar. Vi tillämpar provanställning. Branschen är mycket säsongsbetonad och arbetstiderna är därmed varierande under hög- respektive lågsäsong.
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Vill du jobba i en spännande bransch i en stimulerande arbetsmiljö och tror att du är rätt person för tjänsten så tveka inte utan ansök redan idag! Vi läser alla ansökningar löpande så maila CV och Personligt brev så snart som möjligt.

Ansökan endast via e-post calle@markstencenter.se

Folkpool Uddevalla ligger i samma hus som Blomsterlandet på Kuröd. Gå in i samma entré som till Blomsterlandet så finns vi direkt innanför dörrarna till vänster. I vår utställning kan du se ett tiotal olika spabadsmodeller. Med lång erfarenhet från vår butik i Borås är vi väl rustade att hjälpa dig att välja swimmingpool eller spabad som passar just dig, dina förutsättningar och dina önskemål. Vi har också poolkemikalier, tillbehör och leksaker för både poolen och spabadet. 

Boka kostnadsfritt hembesök!
Vid intresse av pool eller spabad, ring oss på 0522-170 00 för tidsbokning.
Ibland har vi svårt att hinna med att besvara alla samtal men lämna gärna meddelande så ringer vi upp så snart vi kan.

Varmt välkomna till oss för konsultation och inspiration!

Kontaktpersoner

Andreas Hummerdahl, Säljare
0522-170 00
Folkpool Uddevalla

Nordmannerödsvägen 1
451 55 Uddevalla

Telefon

0522-170 00

E-post: andreas@markstencenter.se

Öppettider

Öppettider:
Måndagar 12-17
Onsdagar 12-17
Fredagar 12-17

Varmt Välkomma!

Klordepåer
Folkpool Uddevalla
Nordmannerödsvägen 1
451 55 Uddevalla
0522-170 00

Kontakta oss

Mitt ärende gäller: