Badtunna Mälardalen

Alternativ till badtunnor i Mälardalen

Letar du efter en lyxig och värmande badtunna i närheten av Mälardalen? Då har du hittat rätt. Vi på Folkpool är Sveriges ledande leverantör inom pooler och spabad, vilka är bra alternativ till badtunnor. Hos oss kan du välja och vraka mellan 40 olika modeller av högkvalitativa spabad, för att du garanterat ska kunna hitta något som passar just dina förutsättningar och önskemål.

Vi på Folkpool lägger vårt största fokus på kvalitet och service. Våra alternativ till badtunnor hittar du för beställning på vår hemsida eller i butik hos någon av våra professionella återförsäljare. Var din närmaste återförsäljare finns i Mälardalen, kan du snabbt och enkelt få reda på genom sökfunktionen på vår hemsida. I butik får du tillgång till personliga rekommendationer och rådgivning gällande ditt bad.

Handla från oss på Folkpool:

  • Vi har ett brett och komplett sortiment av spabad som fungerar likt badtunnor.
  • Sveriges största leverantör av spabad.
  • Erfarenhet sedan 1968 som leverantör och installatör av spabad och pool.
  • Vi hjälper dig med både rekommendation och installation.
  • Du får alltid personlig service från våra kunniga återförsäljare i Mälardalen.
  • Med våra spabad ingår det ozonrening och låsbart termolock.
  • Allriskförsäkring på ett år ingår vid köp av våra produkter.

Vi levererar och installerar

När du handlar hos oss på Folkpool kan vi alltid hjälpa dig med leverans och installation. Du hittar hela vårt breda sortiment av spabad. Med vår långa erfarenhet och framstående kompetens när det gäller spabad, kan vi garantera att du får den hjälp och service du behöver. Vi kan även försäkra dig om att våra spabad samt de tillbehör vi säljer, är av högsta kvalitet.

Hitta din återförsäljare i Mälardalen

När du hittat ett bra alternativ till en badtunna hos oss kan du även pröva ut denna i din butik i Mälardalen. Var du hittar vår närmaste återförsäljare kan du enkelt söka fram på vår hemsida. Hos våra återförsäljare får du nämligen tillgång till ytterst personlig service från kunniga medarbetare. Där får du även rekommendationer gällande tillbehör och underhållning av ditt bad.

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.