Badtunna Norrköping

Bra alternativ till badtunnor i Norrköping

Bor du i Norrköping och är sugen på att kunna ta värmande och avslappnande bad utomhus, även när det är lite lägre temperaturer i luften? Då hittar du hos oss flera alternativ till badtunnor. I Norrköping hittar du upp till 40 olika sorters spabad. Vi både levererar och installerar flera olika typer spabad, inklusive tillbehör – alltid med bra service och garantier.

I vårt stora utbud finns flera bra alternativ till badtunnor som du kan beställa från vår hemsida. Du kan även besöka Folkpools återförsäljare i Norrköping, för en närmare titt på vad vi har att erbjuda. Där får du även personlig service och tillgång till kompetenta råd, bland annat gällande vilka mått som passar dina förutsättningar och utrymmen bäst.

Detta får du när du handlar hos Folkpool:

  • Du får tillgång till ett brett sortiment av olika alternativ till badtunnor.
  • Landets främsta leverantör av spabad.
  • Yrkeserfarenhet sedan 1968 som leverantörer och installatörer av spabad och pooler.
  • Du får hjälp med rekommendationer och råd, samt installation.
  • Personlig och kvalitativ service från våra kompetenta återförsäljare i Norrköping.
  • Få ozonrening och låsbart termolock vid köp av spabad.
  • Ett års allriskförsäkring ingår.

Köp bad av högsta kvalitet

Vi på Folkpool är inte Sveriges ledande spabadsleverantör helt utan anledning – genom att vi prioriterar kvalitet, kan vi erbjuda dig marknadens främsta utbud av spabad som alternativ till badtunnor, både när det gäller service och produkter. Du kan själv välja om du vill beställa din online, eller om du vill köpa via någon av våra återförsäljare.

Vill du ha ytterligare inspiration för vilken typ av spabad eller tillbehör det är du söker, kan du beställa vår inspirationskatalog helt kostnadsfritt. Tack vare vår erfarenhet och kunnighet inom branschen, kan du även vända dig direkt till oss på Folkpool om du vill ha hjälp.

Här hittar du din återförsäljare i Norrköping

Var du kan hitta din närmaste återförsäljare i Norrköping, kan du enkelt se genom att använda sökfunktionen på vår hemsida. I butik kan du undersöka och pröva ut våra alternativ till badtunnor, för att hitta det spabad som passar just dina önskemål, samtidigt som du får personlig hjälp av kunniga butiksarbetare. Har du ytterligare frågor, är du alltid välkommen att kontakta eller besöka vår Norrköpingsbutik.

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.