Folkpool Falun

Välkommen till Folkpool i Falun!

För dig som letar pool i Falun hittar du här Folkpool, företaget som är Sveriges äldsta och största när det gäller tillverkning och installation av pooler. Se till att även du anlitar de bästa när det är ett stort beslut som ska fattas.

Du köper inte en pool eller ett spabad speciellt många gånger i livet. Av just den anledningen är det viktigt att det blir rätt från första början. Med kunskapen och erfarenheten från Folkpool kan du känna dig säker på produkterna håller vad de lovar och att installationen går rätt till. Dessutom är det till oss du sedan vänder dig ifall du är ute efter tillbehör, poolleksaker eller nödvändiga kemikalier. Helt enkelt för att vi är bäst på det vi gör.

Vi bryr oss om att du ska få en så bra upplevelse som möjligt med ditt köp av pool och spabad. Därför ser vi till att du har alla förutsättningar för det genom att bjuda på ett kostnadsfritt hembesök där du får råd, information och inspiration kring hur just du kan ordna med din pool eller ditt spabad.

Välkommen in till vår butik på Ingarvsvägen 2 i Falun. Koppla av i vår nya Café- och relaxavdelning och njut av en kopp kaffe!

Vi finns även på Facebook

Missa inte att anmäla dig till Folkpools nyhetsbrev för att inte missa kampanjer och erbjudanden.

Adress
Ingarvsvägen 2,
791 77, Falun

Kontakt
Telefon: 023-79 08 50
E-post: butiken@vivapoolspa.se

Öppettider

April - September

Mån - Fre 10:00 -17.00, lunchstängt 11.30-12.30

Oktober - Mars

Måndag -Fredag 12.30-17.00 

Kontakta gärna oss om ni önskar boka en tid utöver våra ordinarie öppettider.

Kontaktpersoner

Klordepåer

Vi har ett nätverk med depåer som ökar tillgängligheten för dig på kemikalier. Alla erbjuder ett grundutbud, vissa har större utbud och kan även ta me lite större produkter mot beställning (till exempel solfolie, salt m m). På följande orter kan du köpa våra kemikalier:

Kontakta oss

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...