Inspiration pool

Hitta inspiration till din pool

Har du drömmar och visioner om att skaffa en pool? Har du svårt att hitta inspiration? En trädgård eller altan känns alltid mer komplett med en användbar och snygg pool. Men det är inte alltid så lätt att veta exakt vilken typ av pool som skulle göra sig bäst på sin egen tomt – speciellt inte när det finns så många olika sorter och typer av installationer.

Hos oss på Folkpool kan du alltid hitta inspiration till din pool. På vår hemsida kan du inspireras till hur du kan utrusta din pool med produkter och tillbehör, för att göra den bekväm och funktionell.

Vill du hellre ha inspirationen rätt i handen? På folkpool.se kan du fylla i dina kontaktuppgifter för att få en katalog full med inspirerande poolbilder direkt i din brevlåda, helt utan kostnad. Det ger dig en enklare översikt av våra pooler och produkter.

Hur du kan inspireras av oss på Folkpool:

  • Upptäck nya poolmodeller och produkter på vår hemsida.
  • Inspireras av vår poolutrustning samt alla olika tillbehör.
  • Hos oss hittar du ett brett sortiment av allt som har med pool att göra.
  • Få en kostnadsfri katalog full med inspirerande bilder.
  • Kontakta någon av våra återförsäljare för personliga råd och service från kunniga poolinstallatörer.
  • Hitta ytterligare inspiration på vår Instagram.

Bygg din drömpool

Hos oss på Folkpool kan du hitta inspirationen som hjälper dig installera den pool och bygga det pooldäck du drömmer om.

Genom vårt breda sortiment och våra inspirationsbilder får du en översikt av vad vi har att erbjuda. Hos oss hittar du exklusiv design, samtidigt som du kan få personliga råd från vår erfarna personal.

Här hittar du bilder på både pool och pooldäck för ytterligare inspiration

Vi på Folkpool finns även på Instagram under namnet @folkpool, där du kan hitta ytterligare inspiration för din pool gällande både byggnation och utseende. Där kan du även dela med dig av bilder på din egen pool, under hashtaggen #folkpool.

Vill du ha ytterligare information angående vårt utbud, enstaka produkter, eller service, kan du alltid kontakta eller besöka någon av våra återförsäljare. Vi finns över hela Sverige och hjälper dig mer än gärna.

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.