Jacuzzi Malmö

Vi säljer Jacuzzi i Malmö

Vill du kunna unna dig en lyxig spaupplevelse, varje dag i ditt eget hem? I så fall passar en Jacuzzi dig perfekt. Vare sig du bara vill kunna avnjuta ett varmt och bubblande bad, eller även kunna bjuda in till festliga spatillställningar, så har vi på Folkpool i Malmö allt för dig.

Folkpool är en rikstäckande och erfaren försäljare, leverantör, och installatör, av flera olika sorters pooler och spabad. Detta inkluderar självklart olika typer från Jacuzzi. På vår hemsida, och i vår butik i Malmö, hittar du ett flertal Jacuzzi’s i olika storlekar. Där finns garanterat ett spabad som passar just dina mått och önskemål.

En Jacuzzi är perfekt för dig med någon typ av altan eller trädgård. Är du osäker på vilken storlek, modell, mått, eller funktioner, som är rätt för just dina behov eller förutsättningar, kan du alltid kontakta någon av våra återförsäljare för råd och expertis.

Köp din Jacuzzi av oss på Folkpool:

  • Vi har ett komplett utbud av bad för spa, samt tillbehör.
  • Vi är landets största leverantör av spabad.
  • Erfarenhet som försäljare och installatör av pooler och spabad sedan 1968.
  • Vi hjälper dig både med rådgivning och installation av din Jacuzzi.
  • Du får alltid personlig service från våra kunniga återförsäljare i Malmö.
  • Låsbart termolock och ozonrening ingår.
  • Hos oss får du ett års gratis allriskförsäkring.

Spa och festligheter

Hos oss på Folkpool hittar du spabad för alla olika tillfällen. Som Sveriges största leverantör får du alltid bra garantier, snabba leveranser, och professionell service, när du köper en Jacuzzi av oss.

Vår försäljning av spabad samt övriga produkter är rikstäckande, och våra återförsäljare finns över hela landet. På vår hemsida kan du enkelt se var du hittar butiken närmast dig. I våra butiker kan du prova ut spabad och fråga våra kunniga återförsäljare om råd, innan du bestämmer dig vilken typ av bad som ska lägga grunden för ditt hemmaspa.

Malmös experter på Jacuzzi – få rådgivning och installation

Som Sveriges ledande spa- och poolleverantör, hittar du oss självklart även hos en återförsäljare i Malmö. Där kan du ta del av hela vårt sortiment. Du får även hjälp med att hitta tillhörande produkter för bland annat underhåll och rengöring.

På vår hemsida kan du läsa mer om den service och de garantier som ingår när du tar hjälp av oss på Folkpool för att installera din Jacuzzi. Du kan även beställa hem en gratis katalog full av inspiration.

Vill du ha ytterligare information om vårt breda sortiment eller om du bara söker inspiration till din framtida Jacuzzi eller spa, så kan du alltid kontakta eller besöka vår återförsäljare i Malmö.

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.