Jacuzzi Stockholm

Här kan du köpa Jacuzzi i Stockholm

En egen Jacuzzi är det första steget mot ett eget lyxigt och avslappnande spa hemma. För den med trädgård eller altan, är en Jacuzzi även ett roligare och mer exklusivt sätt att njuta och umgås utomhus, även på vintern. Bor du i Stockholm och är intresserad av att köpa Jacuzzi, kan du alltid få hjälp av oss på Folkpool.

Hos oss på Folkpool får du hjälp genom hela processen, från rådgivning och köp, till leverans och installation. På vår hemsida kan du se hela vårt breda utbud från Jacuzzi. Du är alltid välkommen in till någon av våra återförsäljare för att, genom råd och utprovning, välja den Jacuzzi som passar just dina behov.

Köp och installera din Jacuzzi med oss på Folkpool:

  • Vi har ett komplett sortiment av spabad, samt tillbehör.
  • Vi är landets största leverantör av pool och spabad.
  • Vi har erfarenhet som leverantör och installatör sedan 1968.
  • Vi hjälper dig både med att välja och att installera din Jacuzzi.
  • Alltid personlig service från våra kunniga medarbetare i Stockholm.
  • Ozonrening och låsbart termolock ingår.
  • Du får ett års gratis allriskförsäkring.

Skaffa ditt egna spabad

En bubblande och värmande Jacuzzi är alltid ett vinnande koncept för att lyxa till vardagen lite extra. Med en Jacuzzi kan du ensam njuta av avslappnande bad, samtidigt som den även kan användas av större sällskap för lite festligare tillställningar. Oavsett hur du vill använda ditt bad, så har vi på Folkpool allt för dig.

Tack vare vårt stora sortiment av spabad, i flera olika modeller samt mått, kan du garanterat hitta en Jacuzzi som passar dina önskemål. I vår butik i Stockholm kan du även få rådgivning och expertis, till exempel gällande storlek och underhållning. Självklart hjälper vi dig även med installationen.

När du köper Jacuzzi av oss på Folkpool, ingår alltid ozonrening och ett låsbart termolock. Du får även ett års gratis allriskförsäkring, samt fem års självriskreducering. Läs mer och våra garantier och försäkringar på vår hemsida, eller besök någon av våra återförsäljare.

Vi hjälper dig välja och installera Jacuzzi i Stockholm

Om du även är intresserad av andra typer av spabad, och inte bara Jacuzzi, så kan vi på Folkpool erbjuda 40 olika typer av bad för avslappnande spaupplevelser direkt i ditt eget hem. En Jacuzzi är däremot en enkel lösning som passar de flesta hem med någon typ av trädgård eller altan.

På vår hemsida hittar du hela vårt utbud av pooler, spabad och tillbehör. Har du ytterligare frågor när det gäller våra Jacuzzi’s, installation, eller garantier, kan du alltid kontakta eller besöka någon av våra återförsäljare.

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.