Energikampanj 2 -29 maj

Energirabatt på spabad:

Just nu får du motsvarande kostnaden för 1 års energiförbrukning i rabatt*


Energiförbrukning är något som många undrar över när de ska köpa spabad. För att få fram oberoende tester på hur mycket el spabaden verkligen drar har Folkpool genomfört energitester hos RISE (Research institute of Sweden AB, fd Statens provningsanstalt) i Borås. De har testat flera modeller från samtliga märken i vårt sortiment i olika omgångar sedan 2014.

Det är flera faktorer som påverkar energiförbrukningen. Hur ofta och hur länge man badar, geografiskt läge, hur spabadet är byggt och isolerat, samt vilken typ av cirkulationspump som används för filtrering. Ett bra termolock är också en viktig faktor för låg energiförbrukning.

Testerna är utförda för att motsvara normal användning med två bad per vecka, året runt med årsmedeltemperatur i Stockholm (+7°C). Baden fylldes med kallt vatten och vi mätte uppvärmningsfasen till +38°C.

Först 24 timmar med locket på och därefter 24 timmar där man simulerar bad i 30 minuter. I våra tester tog vi även med energi­kostnaden för uppvärmningen vid 3 vattenbyten. Du hittar fullständiga testrapporter på folkpool.se

Nedan visas olika spabad från olika tillverkare som har testats av RISE och där vi nu erbjuder 1års energiförbrukning i rabatt*

*Rabatten är baserad på 1,50 kr/kWh, multiplicerat med årsförbrukningen för respektive modell enligt Folkpools tester hos RISE. Rabatten gäller nedan modeller så långt lagret räcker dock längst t o m 29 maj 2022. Rabatten gäller utöver eventuella andra erbjudanden och gäller från och med 2-29 maj.

Nordic Hot Tubs

Avkopplande bad

När andra tillverkare satsar på avancerade extrafunktioner i baden fokuserar Nordic Hot Tubs i stället på att välja ännu bättre material, förenkla konstruktionen och erbjuda en naturligt välgörande upplevelse.

Energitestade spabad från Nordic Hot Tubs med rabatt är Impulse DP, Encore och Pure XL. ​​Klicka på bilderna för att läsa mer om de olika spabaden. 

Folkpool Impulse spabad
Folkpool Encore
Folkpool Pure spabad

Vita Spa

Mer än bara ett bad

Vita Spa är mycket mer än bara ett bad. Det är en egen rofylld värld där du kan slappna av och hämta ny energi. Här hittar du även ett utbud av Swimspa.

Energitestade spabad från Vita spa med rabatt är Grand, Salon och Intrigue.
​​Klicka på bilderna för att läsa mer om de olika spabaden.

Folkpool Vita spa Grand spabad
Folkpool Vita spa Salon spabad
Folkpool Vita spa intrigue spabad

Dimension One®

Utöver det vanliga

Dimension One Spas® har tillverkat Spa i över 40 år och leder utvecklingen när det gäller ergonomi och funktioner. Med flest patent i branschen hittar du bättre lösningar för rening och massage.

Energitestade spabad med rabatt från D1 är Breeze™, Dream II, Chairman II™ och Nautilus™. ​​Klicka på bilderna för att läsa mer om de olika spabaden. 

Folkpool D1 Dimension one Breeze spabad
Folkpool Dimension one D1 dream spabad
Folkpool D1 Dimension one chairman spabad
Folkpool D1 Dimension one Nautilus spabad

Jacuzzi®

Överlägsen badupplevelse

Familjen Jacuzzi la grunden till vad spabad är idag när de 1968 lanserade det första fristående, helt integrerade bubbelbadet. Sedan dess har utvecklingen bara fortsatt.

Energitestade spabad med rabatt från Jacuzzi® är J-235 och J-245.
​​Klicka på bilderna för att läsa mer om de olika spabaden.

Folkpool Jacuzzi J-245 spabad
Folkpool Jacuzzi J-235 spabad

Beställ katalog

Beställ katalog direkt till din brevlåda

Din närmaste butik

Välkommen till Sveriges största pool- och spabutikskedja, våra folkpoolbutike...

Servicetjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker . Läs m...