Renoveringskampanj

Dags att renovera poolen? Från 5 augusti - 29 september har vi renoveringskampanj på pool. Renovera poolen för 40 000:- och få ICO mätstation på köpet! *

Under den här perioden har vi fördelaktiga priser på liner, pooltrappor, separata poolpumpar och sandfilter. För att få veta mer om renovering och aktuella erbjudanden, kontakta någon av våra återförsäljare.

*Gäller materialkostnad. Ej montage. t o m 29 september 2019

liner

Stort urval på liner

Linern är en av de viktigaste delarna i poolen. Inte bara för att den håller vattnet på plats, utan även för att den har störst påverkan på poolens utseende. Passa på att byta färg och utseende och få en ”ny” pool. För att få exakt pris för just din pool, ta kontakt med din närmaste Folkpoolbutik.

trappa

Trappa i poolen?

När du byter liner kan du passa på att bygga in en trappa i poolen. Välj mellan pooltrappa helgavel eller pooltrappa hörnmodell. Under renoveringskampanjen har vi nedsatta priser på utvalda trappor. Ta kontakt med din närmaste Folkpoolbutik för att diskutera förutsättningarna med en trappa till din anläggning.

liner

Poolprodukter

Under poolrenoveringskampanjen har vi bra priser på utvalda produkter. Behöver du ny värmepump, sandfilter eller reningsverk? Välkommen in till närmaste Folkpoolbutik eller klicka vidare till webshopen!

trappa

Få ICO mätstation på köpet!

Om du renoverar poolen för 40 000:- får du ICO mätstation på köpet. (Gäller materialkostnad. Ej montage.) ICO är en mätstation som flyter runt i poolen eller spabadet och med appens hjälp har du stenkoll på temperatur och vattenvärden, var du än befinner dig. Du får även notiser om vad som behöver åtgärdas direkt i mobilen.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...