Tillbehör spa

Underlätta höstens bad med praktiska tillbehör samt bunkra upp med förbrukningsprodukter. T o m 30 november har vi kampanj på bad och tillbehör för alla årstider.

Produkterna handlar du i butik hos någon av våra återförsäljare eller direkt i webbshoppen.

spakemi

Bunkra upp med spakemi

Hösten är bästa spabadstiden med den krispigt kyliga luften i kontrast med det varma vattnet. Nu har vi 20% på spakemi så se till att bunkra upp med det du behöver för att kunna bada hela året!

spabadslock

Dags för nytt spabadslock?

För att behålla god driftsekonomi är det viktigt att ditt spabadslock är helt och håller tätt. Börjar locket bli slitet eller tar åt sig vatten i isoleringen är det dags för ett nytt. Passa på nu när vi har 20% rabatt på alla lagerhållna spabadslock.

spafilter

Dags att byta spafilter?

Filtret i spabadet ska rengöras regelbundet för att vattnet ska hållas fräscht och en gång per år behöver filterpatronerna bytas ut helt. Det kan vara smidigt att ha en extra uppsättning hemma att byta med när du rengör. Nu har vi kampanj med 20% på lagerhållna filterpatroner.

locklyftare

Underlätta locklyftet

Med en locklyftare blir hanteringen av ditt spabadslock så mycket enklare. När du badar förvaras locket snyggt ihopvikt på badets sida. Det finns några olika modeller att välja bland, just nu på kampanj.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...