allriskförsäkring

Försäkring ingår!

När du köper pool, spabad eller separat pooltak av oss ingår både en allriskförsäkring och en självriskreducering. Det tillsammans med vår långa erfarenhet, våra kvalitetsprodukter och kunniga återförsäljare gör ett köp från Folkpool till ett tryggt val – speciellt om oturen är framme och något oförutsett inträffar.

Folkpools Allriskförsäkring

Om olyckan skulle vara framme har vi tecknat en försäkring i Svedea. Det enklaste sättet att förklara när försäkringen gäller är att tänka ”plötslig och oförutsedd händelse”. Ett exempel är när ett pooltak blåser bort i en storm och hamnar långt bort från ägare och swimmingpool eller att is ramlar ner på spabadet och locket går sönder. Första året ingår en allriskförsäkring när du köper en pool, spabad eller ett separat pooltak från oss. Försäkringen är en primär allriskförsäkring, det innebär att oavsett vilken hemförsäkring du har tar denna försäkring över.

Det enda du behöver göra är att registrera att du vill ha försäkringsskyddet, så skickar vi sedan ut ett försäkringsbevis. Från och med andra året har du möjlighet att förlänga försäkringen. Då behåller du det skydd som produkterna har från första leveransdag. Tillsammans med nedanstående reduceringar ger detta ett tryggt köp.
Folkpool har hos Moderna Försäkringar tecknat ett avtal som gör att de kostnader som skulle kunna uppstå i samband med en försäkringsskada ska reduceras. Självriskreducering och avskrivningsskydd följer med pool, spabad och separat pooltak i 5 år från leveransdag. Nedan ser ni vad som gäller.

Självriskreducering

Försäkringen ger rätt till ersättning för erlagd självrisk till följd av reglerad och utbetald skada enligt gällande Folkpoolförsäkring genom Folkpool AB, alternativt Hem-, Villa-, eller Fritidshusförsäkring. Max ersättning: 5 000 kr per skadetillfälle.

Avskrivningsskydd

Försäkringen ger också rätt till eventuella avskrivningar som gjorts i samband med ersättningsbar skada enligt Folkpoolförsäkring genom Folkpool AB alternativt Hem-, Villa-, eller Fritidshusförsäkring. Max ersättning: 15 000 kr per skadetillfälle.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Tävling

Vinn tillbaka dina pengar vid köp av pool eller spabad

Vi fyller 50 år och kommer under året att tävla ut totalt 25 pooler och 25 sp...