Butikssäljare deltid Pool & Spabad Nacka/Värmdö

Folkpool Nacka/Värmdö söker butikssäljare

Nu söker vi personal för både deltidsarbete 50-75% samt för helg och sommarextra.

Butikssäljare, fackhandel
Kommun: Värmdö
Omfattning: Deltid (50-70% helg och sommarextra)
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 2
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Dina arbetsuppgifter

Butikssäljare av ett stort sortiment av pooler, spabad, tillbehör, reservdelar och tjänster framför allt mot privata kunder. I arbetet förekommer butiks/lagerarbete, inköp av varor, projektplanering, kundbesök, offert/orderhantering samt kassauppgifter ingår i tjänsten.

Vem är du

Vi söker dig med en positiv och glad grundinställning och som är driven, organiserad och affärsmässig i ditt arbete. Du är ansvarsfull, initiativrik, resultatinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad. Du vill alltid överträffa kundens förväntningar. Periodvis kan arbetsbelastningen vara hög.

Erfarenhet

Du bör ha minst gymnasieutbildning och ett brinnande intresse för sälj och kundvård. Hög servicenivå och social förmåga. Tidigare säljroll är ett krav. Önskvärt är tidigare säljroll från sällanköp till privatpersoner, ett ekonomiskt och tekniskt kunnande. Pool- och spakunskap är en merit. Flytande svenska i tal och skrift. Arbetet innebär heltid/dagtid, helgarbete ingår i schemat.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du behöver ha körkort B.

Kontakt & Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta butikschef Nicklas Eriksson, på tel 08-121 509 08 eller mail nicklas@folkpoolvarmdo.se

Dina ansökningshandlingar ska mailas till nicklas.e@folkpoolvarmdo.se senast den 22 maj 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare. Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Järna utanför Södertälje.

Beställ katalog

Beställ katalog direkt till din brevlåda

Din närmaste butik

Välkommen till Sveriges största pool- och spabutikskedja, våra folkpoolbutike...

Servicetjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker . Läs m...