Butikssäljare till Karlstad

Butikssäljare, fackhandel

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet krav: Butikssäljare, fackhandel - erfarenhet efterfrågas
Utbildning Meriterande: Gymnasial utbildning
SpråkKrav: Svenska
KörkortKrav: B

Dina arbetsuppgifter

Butikssäljare av ett stort sortiment av pooler, spabad, tillbehör, reservdelar och tjänster framför allt mot privata kunder. I arbetet förekommer butiks/lagerarbete, inköp av varor, projektplanering, kundbesök, offert/order­hantering samt kassansvar ingår i tjänsten.

Vem är du

Vi söker dig med en positiv och glad grundinställning och som är driven, organiserad och affärsmässig i ditt arbete. Du är ansvarsfull, initiativrik, resultatinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad. Du vill alltid över­träffa kundens förväntningar.

Erfarenhet

Du bör ha minst gymnasieutbildning och ett brinnande intresse för sälj och kundvård. Hög service-nivå och social förmåga. Tidigare erfarenhet av butiksarbete är ett krav. Pool- och spakunskap är en merit. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Arbetet innebär heltid/dagtid, helgarbete ingår i schemat. Du behöver ha körkort B.

Kontakt

Dina ansökningshandlingar ska mailas till henrik.f@folkpool.se senast den 3 februari 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

För mer information om tjänsten kontakta Regionchef Henrik Friman, på telefon 072-2194800

 

Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare. Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Järna utanför Södertälje.