Butikssäljare Pool & Spabad Göteborg

Badbutiken Väst AB
Butikssäljare, fackhandel
Kommun: Göteborg

Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb
Antal jobb: 2
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Utbildning

Meriterande: Gymnasial utbildning

Språk

Krav: Svenska

Om jobbet

Extra säljare deltid som vill växa med oss på Folkpool.
Efter en fantastiskt säsong där vi växer och expanderar behöver vi förstärka med ytterligare extra säljare till vår butik i V. Frölunda under säsongen 2022

Dina arbetsuppgifter

Säljare och rådgivare av ett brett sortiment av pooler och spabad till privata kunder. I arbetet förekommer även påfyllning i butiken och att ta betalt i kassan. Lagerhållning, orderhantering och övriga butikssysslor.

Vi söker dig med en positiv grundinställning och som är organiserad och noggrann i ditt arbete. Du har ett naturligt driv, en affärsmässighet och uppskattar utveckling och möjlighet att växa in i din säljroll. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal. Vi har kollektivavtal.

Erfarenhet

Du bör ha lägst gymnasieutbildning och ett intresse för sälj och kundvård. Tekniskt intresse är en merit liksom erfarenhet från tidigare säljroll. Körkort (B) är önskvärt, men inte ett krav. Arbetet innebär deltid/dagtid som kan anpassas efter dina önskemål. Tjänsten innebär heltid under högsäsong april-juli, helgarbete ingår i schemat. Vi välkomnar kvinnliga såväl som manliga sökanden.

Om företaget

Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabads branschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på ca 30 orter runt om i landet. Vi är ett Svenskt familjeföretag som har varit verksamma i branschen i över 50 år. Vårt huvudkontor och lager ligger i Järna.

Kontakt

För mer information gällande tjänsten kontakta Henrik Friman, Butikschef i Göteborg/ Kungsbacka. Tel. 0790 06 29 02.

Ansökan

Dina ansökningshandlingar, CV plus personligt brev, skickas via mejl till: henrik.f@folkpoolgoteborg.se senast den 15 februari 2022. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas tidigare. Planerad start är senast 1 mars 2022.

Beställ katalog

Beställ, bläddra i eller ladda ner vår poolkatalog, spabadskatalog och tillbe...

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lok...

Servicetjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker . Läs m...