orderadministratör

Operativ inköpare - Järna

Vi söker ytterligare en operativ inköpare för anställning vid huvudkontoret i Järna.

Om företaget

Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på ca 30 orter runt om i landet. Vi har varit verksamma i 50 år och har drygt 60 anställda med huvudkontor och lager i Järna.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom Inköp eller jämförbar erfarenhet. Man bör vara teknikintresserad, förstå tekniska ritningar, diskussioner och instruktioner samt att du är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Vi sätter stort värde på personlighet, samarbetsförmåga och nyfikenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Ett krav är vana att arbeta med olika verktyg i IT-miljö. Kännedom om Eazystock och Medius är meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare av pool och spa kommer du att bygga prognoser och leveransplaner. Du ansvarar för förloppet från identifiering av priskontroll, planering av volym, orderläggning, leveransbevakning, ankomstbevakning, kontroll över lagerstatus och kvalitetssäkring. Inköparen ansvarar också för registervård av tilldelade produkter och leverantörer, ser till att all lagrad information är korrekt och uppdaterad. Du kommer att arbeta i ett team med tre andra inköpare och en inköpschef, där man har en problemlösande inställning, engagemanget är stort och servicenivån hög.

Övrigt

Ort: Järna
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Ansökan och kontakt

För mer information angående tjänsten kontakta Johan Löf, 08-554 810 05.

Ansökan skickar du till sara.w@folkpool.se senast den 31 mars, urval sker löpande.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...