Pool- och spatekniker Kungens Kurva

Butiken i Kungens Kurva söker pool- och spatekniker

Serviceelektriker, installation
Kommun: Huddinge
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Till vår butik i Kungens Kurva söker vi en pool- och spatekniker

Vår uppgift är att erbjuda ett komplett produktsortiment för etableringar av pooler och spabad, samt serva befintliga och nya anläggningar. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ansvarstagande.

Dina arbetsuppgifter

Arbete sker både i datorn men framför allt ute hos våra kunder på fältet. Du ansvarar för dina egna kunder från att ärendet kommer in tills slutfört arbete. Du kommer att ha en egen budget och du återrapporterar till butikschefen. Till din hjälp finns moderna program som vi hanterar alla ärenden i. Du är stationerad på vår serviceavdelning i Kungens Kurva. Våra arbetstider är måndag till fredag, ibland förekommer övertid under högsäsong.

Du representerar Folkpool och våra produkter som ska ge våra kunder en lång och bekymmersfri badupplevelse. Detta gör vi genom att ha en hög kvalitet på våra produkter och på supporten. Som en i teamet kommer du i första hand arbeta med teknisk support på våra spabad och pooler mot slutkund.

Vem är du

Vi söker dig som är tekniskt kunnig problemlösare och tycker om kundkontakter. Har du arbetat med vatten eller el tidigare är det meriterande men ej ett krav. Du skall kunna hantera en multimeter. Arbetsuppgifterna är varierande men innebär främst att ge support till våra slutkunder och lösa tekniska frågor via ett servicebesök. Det gäller både garantiärenden och övriga serviceärenden.

Erfarenhet

  • Du är en problemlösare som gillar att ha kontakt med människor.
  • Du bör ha teknisk kunskap eller jobbat som servicetekniker med el och vatten.
  • Du kan engelska.
  • Du är ordningsam och bra på att administrera ärenden.
  • Du har körkort.

Vi erbjuder

  • Stöd och utbildning av våra produkter.
  • Möjlighet att vara med och påverka produktutveckling och serviceandan.
  • Kunniga och trevliga arbetskamrater.
  • Möjlighet att utvecklas inom vårt starkt växande företag

Kontakt

För mer information angående tjänsten kontakta Peter Sigrén 08-530 600 84.

Ansökan skickar du till peter.s@folkpoolkurvan.se senast den 22 maj 2022, urval sker löpande. Ange referens Pool- och spatekniker - Kurvan i din ansökan

Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare. Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Järna utanför Södertälje.

Beställ katalog

Beställ katalog direkt till din brevlåda

Din närmaste butik

Välkommen till Sveriges största pool- och spabutikskedja, våra folkpoolbutike...

Servicetjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker . Läs m...