Projektledare till spaservice och poolmontage

Projektledare, bygg och anläggning

Kommun Huddinge

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll i byggbranschen med budgetansvar. Du kan ha en projektledarutbildning eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. För att passa in i rollen tror vi att du har god kunskap i att lämna anbud. Du har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du jobbar troligen idag med att bygga och renovera pooler.

B-Körkort är ett krav
SpråkKrav Svenska

Om jobbet

Har du erfarenhet av att montera pooler? Vi behöver en erfaren person som kan hjälpa oss bygga upp en avdelning för nyproduktion samt renovering av pooler.

Vi är ett glatt gäng som är på jakt efter ytterligare en poolare. Är det du?

Hur ser rollen ut?

Som projektledare/ byggledare hos oss får du ett ansvarsfullt uppdrag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du är med och driver projekten från ax till limpa. Du lämnar anbud, startar upp projekt, samordnar projekten utefter kalkyler som du har tagit fram tillsammans med avdelningschefen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kundbesök
  • Beställa material
  • Kontakt med Underentreprenör och arbetare
  • Planera produktion för god lönsamhet
  • Offert- och anbudsförfrågningar
  • Utbilda egna montörer
  • Prognosarbete
  • Uppföljningsarbete
  • Kundkontakt / Sälj

Vem är du?

Du är en problemlösare som gillar att ha kontakt med människor.

För att trivas i denna roll tror vi att du är en affärsmässig person som trivs i en nätverkande roll med mycket kundkontakt. Som en sann entreprenör ser du försäljning och merförsäljning som en självklar del i din vardag. För att lyckas hos oss är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad.

Vi söker dig som har god förmåga att ta egna initiativ och att självständigt driva ditt arbete framåt. Samtidigt är det viktigt att du är en lagspelare som har förmåga att skapa goda relationer både internt och externt.

Du är ordningsam och bra på att administrera ärenden och har datakunskaper som motsvarar officepaket.

Vi erbjuder dig

Stöd och utbildning av våra produkter. Möjlighet att vara med och påverka produktutvecklingen och vår serviceanda. Kunniga och trevliga arbetskamrater. Möjlighet att utvecklas inom vårt starkt växande företag. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Kungens Kurva.

Kontakt

Ansökan skickar du till stefan.d@poolospasthlm.se senast den 2 februari. Ange referens ”Projektledare ”.

För mer information om tjänsten kontaktar du Stefan Douhan stefan.d@poolospasthlm.se (0812150264)

Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare. Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Järna utanför Södertälje.