Våra samarbeten

Vi på Folkpool har förmånen att få samarbeta med olika organisationer och privatpersoner. Det är viktigt för oss att de samarbeten vi gör går i linje med vad vi står för som företag. Därför väljer vi alla samarbeten med omsorg och som vi tror kan gynna vår verksamhet och våra kunder. Nedan kan du se och läsa mer om våra aktuella samarbeten.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säga var sjunde person. Om du var en av dem skulle du behöva använda ungefär tre timmar varje dag till att hämta vatten och ved.

Anna Lindberg

2019 inledde Folkpool samarbete med före detta simhopparen Anna Lindberg. Anna som idag driver Anna Lindberg AB, där hon gör egen badkollektion med baddräkter och badlakan, har åt Folkpool tagit fram unika badlakan i färgerna blå och vit.

SLS

För att främja säkerhet i- och runt omkring pooler och spabad samarbetar Folkpool med Svenska livräddningssällskapet. Mål och syfte är att öka simkunnigheten och medvetenheten runt de produkter Folkpool arbetar med, allt för att du som kund ska kunna ska få ett så glädjefullt och tryggt ägande som möjligt.

Svensk simidrott

Svensk Simidrott och Folkpool AB har ingått ett samarbete med start den 1 mars 2019 vilket innebär att Folkpool blir nationell partner till Svensk Simidrott. I samarbetet kommer vi att göra djupdykningar och lära oss mer kring sporter som simhopp, konstsim, simning med mera.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...