Anna Lindberg

Anna Lindberg

I år inleder Folkpool samarbete med före detta simhopparen Anna Lindberg. Anna som idag driver Anna Lindberg AB, där hon gör egen badkollektion med baddräkter och badlakan, har åt Folkpool tagit fram unika badlakan.

Folkpool och Anna Lindberg i samarbete

Under 2019 får alla våra pool- och spabadskunder en gåva från Folkpool innehållandes två Anna Lindbergbadlakan, ett rutigt och ett randigt. Badlakanen är Folkpoolunika med färgerna vit och blå och är i generös storlek och har en skön mjuk tjocklek.

Badlakanen ligger förpackade i en fin kartong där man även hittar ett kort och där vi uppmanar till en tävling. Genom att ta en bild på sitt nya badparadis tillsammans med dessa badlakan och dela bilden på sociala medier med hashtagen #FolkpoolochLindberg kan våra kunder vinna exklusiva badkläder eller fler badlakan från Annas kollektion.

anna lindberg badlakan

Mer om tävlingen #FolkpoolochLindberg

Delta i tävlingen genom att dela bild på ditt badparadis tillsammans med Anna Lindbergbadlakanen på sociala medier med hashtagen #FolkpoolochLindberg OBS! Det har varit problem med den ursprungliga taggen Folkpool&Lindberg, använd gärna "och" istället.

För att delta i tävlingen måste du ha en öppen profil på ditt Instagram. Det kommer delas ut 10 vinster under 2019.

Läs mer och titta på badkläderna här: annalindberg.se/shoplänk till annan webbplats

baddräkt anna lindberg

Vinnare!

De som hittils har vunnit badkläder från Anna Lindberg är följande bidrag:

vinnare 1
vinnare 2

 

Några snabba frågor till Anna


Varför just handdukar och badkläder? Vad skiljer produkterna från övriga på marknaden?

- Baddräkter och badlakan kändes väldigt naturligt för mig. Det har alltid varit en dröm att få designa egna baddräkter. Vi har satsat på bra kvalité, det känns väldigt viktigt. En baddräkt av bästa kvalité som håller för det den utsätts för och ett badlakan i generös storlek och mjuk och skön tjocklek.

Hur kom det sig att du valde att börja samarbeta med Folkpool?
- Min karriär har i högsta grad varit ett familjeföretag precis som Folkpool. Folkpool är för mig ett varumärke som stämmer väl in med mitt eget. Där vi liksom Folkpool alltid har värnat om varumärket. Med stor omsorg för kvalité och för alla som ska nyttja varan. Vatten ligger nära mig och att bada har alltid varit mitt liv.

Har du pool eller spabad hemma?
- Tyvärr så har jag ingen pool idag men vi planerar just nu att bygga hus och tänker att vi självklart måste ha en pool. Det har jag alltid drömt om och mina barn skulle älska det.

Med tanke på att du tränat väldigt mycket under din karriär, hur håller du dig i form idag?
- Idag tränar jag inte i närheten av lika mycket som förut men jag försöker hålla igång 4-5 pass i veckan. Då blir det träning på gym, utomhus eller hemma. Vatten är väldigt skonsamt för kroppen. Simning är en bra träningsform som involverar hela kroppen. Dessutom finns det många övningar som går att göra utan eller med redskap för mer motstånd.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...