Anna Lindberg

Anna Lindberg

2019 inledde Folkpool samarbete med före detta simhopparen Anna Lindberg.

Anna driver idag Anna Lindberg AB, där hon gör egen badkollektion med baddräkter och badlakan, har åt Folkpool tagit fram unika badlakan i färgerna blå och vit.

Folkpool och Anna Lindberg i samarbete

Badlakanen finns nu i vårt sortiment och är i generös storlek och har en skön mjuk tjocklek. De finns både som randiga och rutiga och ligger förpackade i en fin kartong. Handla handdukarna direkt här!

anna lindberg badlakan
baddräkt anna lindberg

Vill du se mer av Annas badkläder, klicka vidare här: annalindberg.se/shop Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Några snabba frågor till Anna


Varför just handdukar och badkläder? Vad skiljer produkterna från övriga på marknaden?

- Baddräkter och badlakan kändes väldigt naturligt för mig. Det har alltid varit en dröm att få designa egna baddräkter. Vi har satsat på bra kvalité, det känns väldigt viktigt. En baddräkt av bästa kvalité som håller för det den utsätts för och ett badlakan i generös storlek och mjuk och skön tjocklek.

Hur kom det sig att du valde att börja samarbeta med Folkpool?
- Min karriär har i högsta grad varit ett familjeföretag precis som Folkpool. Folkpool är för mig ett varumärke som stämmer väl in med mitt eget. Där vi liksom Folkpool alltid har värnat om varumärket. Med stor omsorg för kvalité och för alla som ska nyttja varan. Vatten ligger nära mig och att bada har alltid varit mitt liv.

Har du pool eller spabad hemma?
- Tyvärr så har jag ingen pool idag men vi planerar just nu att bygga hus och tänker att vi självklart måste ha en pool. Det har jag alltid drömt om och mina barn skulle älska det.

Med tanke på att du tränat väldigt mycket under din karriär, hur håller du dig i form idag?
- Idag tränar jag inte i närheten av lika mycket som förut men jag försöker hålla igång 4-5 pass i veckan. Då blir det träning på gym, utomhus eller hemma. Vatten är väldigt skonsamt för kroppen. Simning är en bra träningsform som involverar hela kroppen. Dessutom finns det många övningar som går att göra utan eller med redskap för mer motstånd.