svensk simidrott

Svensk simidrott

I samarbete med Folkpool AB

Svensk Simidrott och Folkpool AB i samarbete sedan 2019.

Svensk Simidrott och Folkpool AB har ingått ett samarbete med start den 1 mars 2019, vilket innebär att Folkpool blir nationell partner till Svensk Simidrott. I samarbetet kommer vi att göra djupdykningar och lära oss mer kring sporter som simhopp, konstsim, simning med mera. Följ med oss på resan!

-Vi är glada att ett så välrenommerat företag som Folkpool valt att samarbeta med oss, säger Mikael Jansson, Förbundschef för Svensk Simidrott. Kopplingen till vår idrott är solklar, och företaget kan hjälpa oss att nå vår vision ”Svensk Simidrott i världsklass, i ett Sverige där alla kan simma” eftersom de genom sina produkter kan bidra till ökad vattenvana.

pensionär och barnbarn

Bild: svensk simidrott

svensk simidrott

-Vi vill främja en badkultur där så många som möjligt får tillgång till bad som ger njutning, socialt umgänge och ökad hälsa på ett säkert sätt. Svensk Simidrott driver allt detta i sitt engagemang för simidrott och simkunnighet så de har länge varit en önskepartner för oss, säger Sara Widegren, marknadschef för Folkpool AB.

www.svensksimidrott.se Länk till annan webbplats.

Konstsim - En sport värd att veta mer om

Föreställ dig att springa ett lopp på 200 meter utan att andas, det är jämförbart med vad konstsimmare utsätts för hela tiden. Vi besökte Järfälla konstsim en kvällsträning mitt i veckan för att få höra mer om den spännande sporten och få chans att prata med några av utövarna.

En ny träningsvardag

År 2020 är ett annorlunda år, på många sätt. Inom idrottsvärlden innebär det bland annat inställda tävlingar och resor men också ett nytt sätt att tänka och motivera sig. Vi träffade några av stjärnorna i svenska simlandslaget under en torsdagsförmiddag på Eriksdalsbadet i Stockholm, för att prata om träning i vatten och hur deras liv påverkats av Covid-19.

Beställ katalog

Beställ, bläddra i eller ladda ner vår poolkatalog, spabadskatalog och tillbe...

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lok...

Servicetjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker . Läs m...