Cookies

Folkpool AB värnar om våra besökare och våra kunders säkerhet och integritet.

Vår webbplats www.folkpool.se är krypterad med HTTPS/SSL­certifikat. Kryptering gör det svårt för obehöriga personer att se information som skickas mellan datorer. Vi uppmanar dig att läsa igenom följande sekretessinformation då den bl.a. beskriver hur vi hanterar personuppgifter och kakor (cookies). Ta gärna del av denna information vid varje besök då den kan ändras från tid till annan. När du besöker vår webbplats och aktivt klickar i att du accepterar lagring av kakor och godkänner vår sekretesspolicy samt när du aktivt klickar i samtycke till hantering av personuppgifter vid ifyllande av vårt kontaktformulär, samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna policy.

Kakor

En kaka är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare. Det finns två typer av kakor, permanenta och temporära (”session­kakor”). Permanenta kakor lagras som en fil på din dator eller mobil under en viss tid tills du själv, eller servern som sänt dem, raderar dem. Sessions­kakor lagras tillfälligt och försvinner när du stänger din webbläsare.

Hur använder vi kakor?
Vi använder dessa för att kunna ge dig som besökare bättre service. En del kakor används för att samla statistik om antalet besökare på webbplatsen medan andra används för att inhämta information om vilket operativsystem och vilken webbläsare, samt vilka versioner av dessa, som besökarna använder, hur vår webbplats används och hur vi kan förbättra den, vilka sidor som är populära och mindre populära, etc. Denna information gör det möjligt för oss att utveckla och optimera vår webbplats. Som besökare ska du känna till vilka kakor vi använder och varför. På folkpool.se har vi ingen särskild funktion för aktivt samtycke, utan utgår från att du stänger av webbläsarens funktion för lagring av kakor om du inte samtycker till lagring på din dator. Att inaktivera kakor kan ha en negativ påverkan på funktionalitet och användarvänligheten på vår webbsida. Se manual för att hantera kakor för de mest kända webbläsarna i länkarna nedan.

Firefox manual för att hantera kakor länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Chrome manual för att hantera kakorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Safari manual för att hantera kakorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Edge manual för att hantera kakorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Opera manual för att hantera kakorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Internet Explorer manual för att hantera kakorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Post­ och telestyrelsen, som är tillsynsmyndighet på området, lämnar ytterligare information om kakor på sin webbplats, http://www.pts.selänk till annan webbplats

Kontakt
Folkpool AB, org.nr 556295­4818
Ullängsvägen 1, 153 30 Järna
Vi har en utsedd ansvarig person för dataskyddsfrågor. Vid frågor kring integritets- och dataskydd, vänligen kontakta oss på dataskydd@folkpool.se

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...