10 steg till livet som poolägare Från beslut till första doppet

FRÅN BESLUT TILL FÖRSTA DOPPET

Guide till livet som poolägare

När grävmaskinen sätter tänderna i gräsmattan slits man mellan hopp och förtvivlan, men när poolanläggningen är färdig är allt arbete som bortglömt.

Och då väntar många sköna stunder med familj och vänner. Nedan guidar vi dig i tio steg från beslutet att bli poolägare till första doppet i din egen pool.

1. Bli med pool

De flesta som köper pool av oss har blivit rekommenderade av någon i bekantskapskretsen som redan har pool. Då har man oftast fått lite råd på vägen och kanske skapat sig en uppfattning om hur man själv vill ha det. Andra har sett inspirerande bilder i en annons eller på sociala medier och bestämmer sig utifrån det för att ta reda på mer.

2. Besök butik

Kataloger med fina bilder i all ära. Visst är de bra för att samla inspiration och information men det bästa är att besöka en butik och boka ett hembesök av en säljare. Då kan ni i lugn och ro gå igenom era önskemål och samtidigt se förutsättningarna för er tomt. En erfaren säljare kan ge värdefulla tips om vad ni ska tänka på i samband med poolbygget. Efter besöket tas ett eller flera offertförslag fram.

3. Att välja pool

När man ska köpa pool är det bra att jämföra flera alternativ och ta in offerter från minst två, gärna tre poolleverantörer. Det kan vara svårt att jämföra alla delar i en offert. Därför är det viktigt att veta vad man jämför med innan man drar för snabba slutsatser. Ha gärna en offertgenomgång med säljaren.

Använda gärna vårt underlag för poolbudget Pdf, 42 kB. för att få med alla poster som ingår och få en bättre kolla från början.

Hjälpte informationen på sida dig?