Obegränsad avkoppling Folkpool Octavia bjuder på fantastiskt samspel mellan form och funktion. Poolens brutna hörn gör att den lättare passar in där det finns begränsat med utrymme och eftersom konstruktionen bygger på vår beprövade Classic-modell kan vi lova att den är lika bra som den ser ut.

Folkpool Octavia

Folkpool Octavia bjuder på fantastiskt samspel mellan form och funktion. Poolens brutna hörn gör att den lättare passar in där det finns begränsat med utrymme och eftersom konstruktionen bygger på vår beprövade Classic-modell kan vi lova att den är lika bra som den ser ut.

Storleksguide

Nedan är Octavia i vanligt förekommande storlekar.

Octavia 3,6 x 5,1 med hörntrappa

Octavia 3,6 x 6,6

Octavia 4,1 x 6,6 med gaveltrappa

Octavia 4,1 x 8,1 med trappa

10 steg till livet som poolägare

Att bygga pool är ett spännande projekt. När grävmaskinen sätter tänderna i gräsmattan slits man mellan hopp och förtvivlan, men när poolanläggningen är färdig är allt arbete som bortglömt. Och då väntar många sköna stunder med familj och vänner. Nedan guidar vi dig i tio steg från beslutet att bli poolägare till första doppet i din egen pool.

Liner

Linern är en av de viktigaste delarna i poolen. Inte minst för att den håller vattnet på plats, utan även för att den ger den största påverkan av poolens utseende och miljö. Vi har ett stort urval av liner.

För dig som vill bygga pool

"Att köpa pool" är vår övergripande guide vad du ska tänka på om du funderar på att köpa pool. Filmen avslutas med att några poolägare svarar på olika frågor om varför de byggde pool, hur mycket skötsel som krävs och hur lång deras badsäsong är.

Så skapar du din drömpool!

En egen pool på tomten står högt upp på många husägares önskelista. Att kunna utnyttja årets ljusa timmar maximalt och skapa en livsstil kring poolen med middagar och kvällsmys, för att inte tala om hur härligt det är med ett svalkande dopp eller ett träningspass i poolen efter jobbet. Här är vad du behöver veta, på vägen till att själv bli ägare till en pool.

Folkpool Octavia - obegränsad avkoppling

Folkpool Octavia bjuder på fantastiskt samspel mellan form och funktion. Poolens brutna hörn gör att den lättare passar in där det finns begränsat med utrymme och eftersom konstruktionen bygger på vår beprövade Classic-modell kan vi lova att den är lika bra som den ser ut. Helt enkelt ett stycke obegränsad avkoppling för tomter med olika typer av begränsningar.

Med ett mycket tilltalande yttre är Folkpool Octavia det perfekta valet för dig som är ute efter mer än en pool, den ger dig de bästa förutsättningarna för att skapa ditt drömrum utomhus. De vackert brutna hörnen gör dessutom att det blir mer utrymme runt poolen, vilket gör det lättare att skapa en fin poolmiljö även på något begränsade ytor.

Under ytan

Folkpool Octavia är i princip konstruerad som Folkpool Classic och ska monteras helt i mark. Tack vare dess kraftiga och kompakta stödkonsoler blir schaktgropen minimal, vilket gör att trädgården skonas och du får ett snyggt resultat såväl över som under ytan.

Idealiskt pooldjup oavsett storlek

Octavia finns i flera storlekar från 3,1 x 5,1 m till 5,1 x 9,6 m. Populärast är 3,6 x 6,6 m, som har väldigt fina proportioner. Proportioner som gör att den är lätt att placera samtidigt som den ger en bra badyta åt hela familjen. Samtliga modeller har ett väggdjup på 1,44 m vilket ger ett idealiskt baddjup på 1,35 m.

Prisexempel

Soft, Komfort och Klass är tre exempel på poolpaket i olika utrustningsnivåer. Vi hjälper dig naturligtvis att sätta ihop ett paket som passar just dina behov.

Octavia 3,1 X 5,1 M

Soft

Octavia 3,1 x 5,1 Soft

Komfort

Octavia 3,1 x 5,1 Komfort

Klass

Octavia 3,1 x 5,1 Klass

Octavia 3,6 X 6,6 M

Soft

Octavia 3,6 x 6,6 Soft

Komfort

Octavia 3,6 x 6,6 Komfort

Klass

Octavia 3,6 x 6,6 Klass

Poolprodukter

Bläddra bland vårt stora utbud av pool- och spaprodukter, samt tillbehör till...

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.