Ovala pooler från Folkpool

Oval pool

Elegans och funktion i harmoni

Välkommen till Folkpools utbud av ovala pooler, en populär modell som kombinerar elegans med funktionalitet. Med vårt urval av storlekar kan vi erbjuda personliga lösningar som passar just ditt hem och din trädgård.

Våra ovala pooler finns både för ovan mark- och nedgrävningsinstallation. En oval pool ovan mark är en kostnadseffektiv lösning som är snabb och enkel att installera.

En nedgrävd oval pool, å andra sidan, skapar en samlingspunkt i trädgården som ger en inbjudande och lyxig känsla.

Våra ovala pooler är robusta och tål vårt tuffa nordiska klimat. De är inte bara estetiskt tilltalande utan också hållbara, vilket garanterar långvarig njutning.

Rektangulär pool Folkpool

Vanliga frågor om ovala pooler

Vad är fördelarna med att ha en oval pool?

En oval pool erbjuder en unik estetisk appeal med sina mjuka och rundade former. De passar perfekt i trädgårdar där du vill ha en mjukare övergång mellan poolområdet och resten av trädgården.

Oavsett om du väljer att installera din ovala pool ovan mark eller nedgrävd, kommer den att bli en elegant och inbjudande samlingspunkt för familj och vänner.

Garden oval pool

Hur stor tomt behöver man för att bygga en oval pool?

Storleken på din tomt kan påverka vilken storlek och typ av pool du kan installera. För en oval pool rekommenderar vi att du har en yta som är minst 1,5-2 meter större än poolens storlek för att rymma den nödvändiga utrustningen och för att tillåta tillräckligt med utrymme för säker användning.

Vad kostar en oval pool från Folkpool?

Priset på en oval pool från Folkpool varierar beroende på storlek, materialval och om den ska vara ovan mark eller nedgrävd.

Vi erbjuder flera olika alternativ och tillägg för att skapa den perfekta poolen för dina behov. Kontakta din närmaste Folkpool butik för en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov och önskemål.

Säljer ni pooltak till oval pool?

Ja, på Folkpool erbjuder vi en rad olika pooltak anpassade för våra ovala pooler. Ett pooltak hjälper till att hålla poolen ren från löv och annat skräp, samt bidrar till att behålla värmen i vattnet. Läs mer om pooltak.

Hur djup ska en oval pool vara?

Djupet på din ovala pool beror på din personliga preferens och hur du planerar att använda poolen. För familjer med små barn eller för de som vill ha en pool för lugna simturer, kan ett mindre djup vara lämpligt.

Om du dock planerar att dyka eller simma intensivt, kanske du vill ha en djupare pool. Vårt team kan hjälpa dig att bestämma vilket djup som är bäst för dig.

Ovala pooler från Folkpool