Pooltäckning från Folkpool

POOLSKYDD

Skydda din pool på bästa sätt

Välkommen till vår sida om pooltäckning. Här kan du lära dig mer om olika typer av pooltäckning och hur dessa kan hjälpa till att skydda din pool, förlänga badsäsongen och göra poolunderhållet enklare.

Pooltäckning är ett måste för alla poolägare. Det hjälper till att hålla poolen ren från löv och annat skräp, minskar avdunstningen och hjälper till att hålla vattnet varmt. På Folkpool erbjuder vi olika typer av pooltäckningar för att passa olika behov och önskemål.

Bubbelplasttäckning, eller solfilm, hjälper till att värma upp poolen genom att fånga upp och hålla kvar solens strålar. Lamelltäckning är ett annat alternativ som ger ett starkt och säkert skydd. Pooltak ger utöver säkerhet en god driftsekonomi, lite eller inget nedfallande skräp från träd samt en avsevärt längre badsäsong.

Vanliga frågor om pooltäckning

Måste en pool vara täckt?

Vi rekommenderar alltid att en pool ska vara täckt när den inte används. Detta hjälper till att hålla poolen ren, minskar avdunstning, hjälper till att behålla vattnets temperatur och kan bidra till att förlänga poolens livslängd.

Vilket pooltak ska jag välja?

Valet av pooltak beror på dina individuella behov och önskemål. Om du letar efter ett kostnadseffektivt och energisparande alternativ kan ett bubbelplasttak vara ett bra val. Om säkerhet och hållbarhet är viktigast, kan ett lamelltak eller pooltak vara det bästa alternativet.


» Tips! Känner du dig osäker på vad som passar din pool bäst bör du kontakta våra återförsäljare som mer detaljerat kan gå igenom dina önskemål och ge en bra rekommendation.

Vilken är den bästa pooltäckningen?

Den "bästa" pooltäckningen beror på dina specifika behov och förhållanden.

Bubbelplasttäckning är bra för att värma upp poolen och minskar avdunstning. Lamelltäckning ger utmärkt skydd och säkerhet. För vinterstängning finns ett speciellt framtaget vinteröverdrag som håller poolen säker och skyddar mot skräp. Pooltak förlänger badsäsongen och har skjutbara sektioner.