Rektangulära Pooler från Folkpool

Rektangulär pool

En perfekt kombination av funktionalitet och estetik

Välkommen till Folkpools rektangulära pooler, en av de mest efterfrågade poolmodellerna bland våra kunder. Med vårt breda utbud av storlekar och material, kan vi skräddarsy lösningar som passar alla behov och önskemål.

Våra rektangulära pooler kan installeras både ovan mark och nedgrävd. Båda varianterna erbjuder sina unika fördelar. Även gör det själv poolen Garden finns nu som rektangulär pool.

En rektangulär pool ovan mark är ett kostnadseffektivt alternativ som är enkelt att installera, medan en nedgrävd rektangulär pool kan integreras smidigt i din trädgårdsdesign och skapa en naturlig och lyxig känsla.

Rektangulär pool Folkpool

» Våra pooler är byggda för att stå emot det tuffa nordiska klimatet.

Vanliga frågor om rektangulära pooler

Hur stor tomt behöver man för att bygga en rektangulär pool?

Storleken på din tomt kan påverka vilken storlek och typ av pool du kan installera. Generellt rekommenderar vi att du har en yta som är minst 1,5-2 meter större än poolens storlek för att rymma den nödvändiga utrustningen och för att tillåta tillräckligt med utrymme för säker användning.

Säljer ni pooltak till rektangulär pool?

Ja, på Folkpool erbjuder vi en rad olika pooltak som passar till våra rektangulära pooler. Ett pooltak hjälper till att hålla poolen ren från löv och andra partiklar, samtidigt som det bidrar till att hålla vattnet varmt och sparar energi. Läs mer om pooltak.

Vad är fördelarna med att ha en rektangulär pool?

En rektangulär pool har flera fördelar. De ger ett klassiskt och rent utseende, vilket passar in i de flesta trädgårdsdesigner. Dessutom erbjuder de en effektiv användning av utrymmet, eftersom de raka linjerna och hörnen gör det lätt att placera poolen mot byggnader eller staket.

Vad kostar en rektangulär pool från Folkpool?

Priset på en rektangulär pool från Folkpool varierar beroende på storlek, materialval och om den ska vara ovan mark eller nedgrävd. Kontakta din närmaste Folkpool butik för en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov och önskemål.

Rektangulär pool från Folkpool